• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim ne olur acil cvp verin

Kızlarımız niye bu kadar cahil?
3 kere adet görüyor hamile miyim diye kendini yiyor.
Okullarda işe yaramayacak bilgiler yerine önce bunları anlatsalar keşke.
Bak kızım sen normal bi şekilde adet gördüysen hamile değilsindir bu kadar basit.
İnternette ENDER DE OLSA zevk suyundan da hamile kalınabilir diye okudun ve %1 ihtimale takılı kaldın..
Biraz okuyun internette değil ama
Ben o kadar sanssiz biriyim ki o yuzde bir benim basima gelir ayrica hamile olup 9 ay adet olan varmis

Boyun fıtığı olmuşsunuz siz.
Şimdi 2 tane pastili tam ortadan kirin, ikisinin de yarısını eritmeden yutun arka arkaya. Sonra hemen halıya uzanıp beliniz de dahil olmak üzere ayaklarınızı duvara dikin. Hatta daha iyisi varsa güçlü biri sizi tepe üstü sallasın biraz. Kan akışı kafaya doğru olacak mutlaka.
Dalga gecmeyin.lutfen durum ciddi

Hamile olup 9 ay adet olan varmis
Hamile olup adet görenlerin testleri pozitif çıkıyor.Üç tane test yapmışsın olsa çıkardı.
Ayrıca hamilelikte görülen üstüne görme normal adetten daha farklı olarak kısa süreli ve daha az kanamalıdır.
Korkudan şartlamışsınız kendinizi ama değilsiniz net.

Hamile olup adet görenlerin testleri pozitif çıkıyor.Üç tane test yapmışsın olsa çıkardı.
Ayrıca hamilelikte görülen üstüne görme normal adetten daha farklı olarak kısa süreli ve daha az kanamalıdır.
Korkudan şartlamışsınız kendinizi ama değilsiniz net.
Ustune gorme olmadigimi biliyorum bu karin kipirtisi kafami karistiriyor insaallah dediginiz gibi degilimdir tesekkurler

Ben o kadar sanssiz biriyim ki o yuzde bir benim basima gelir ayrica hamile olup 9 ay adet olan varmis

Yahu yok öyle bişey...
Hurafe bunlar.
Hamile olup ta adet göremezsin oyle diyenlerin az miktar kanaması rahatsızlıgı vardır.
Bak regl şudur: her ay bebek ihtimali için rahimde yatak hazırlanır bebeğin evi yani...Eğer o ay hamile kalınmazsa o yatak kan ile yıkanarak vucuttan atılır. Regl olurken farketmişsindir sadece kan değil pıhtı da gelir işte amaç o dokuların atılmasıdır.

Regl olduysan bebek yoktur.
%1 ihtimal derken hamile kalmayı kastettim ama sen zaten regl olmussun.
Hala inanmıyorsan kan testi yaptır dicem ama sen internette bazen kan testi dogru sonuc vermeyebilir binde 1 ihtimalde diye birsey okuyup ona bile guvenmezsin..

O zaman sen 9 ay bekle dogurmazsan hamile değilsin :)

Yahu yok öyle bişey...
Hurafe bunlar.
Hamile olup ta adet göremezsin oyle diyenlerin az miktar kanaması rahatsızlıgı vardır.
Bak regl şudur: her ay bebek ihtimali için rahimde yatak hazırlanır bebeğin evi yani...Eğer o ay hamile kalınmazsa o yatak kan ile yıkanarak vucuttan atılır. Regl olurken farketmişsindir sadece kan değil pıhtı da gelir işte amaç o dokuların atılmasıdır.

Regl olduysan bebek yoktur.
%1 ihtimal derken hamile kalmayı kastettim ama sen zaten regl olmussun.
Hala inanmıyorsan kan testi yaptır dicem ama sen internette bazen kan testi dogru sonuc vermeyebilir binde 1 ihtimalde diye birsey okuyup ona bile guvenmezsin..

O zaman sen 9 ay bekle dogurmazsan hamile değilsin :)
Reglinin ne oldugunu biliyorum ama iste internette yazanlar kafami karistirdi ve beni.korluttu yoksa bende adet olan hamile olmaz diye biliyorum birde hamilelik belirtileri yasayinca iyice gerildim

Sabah uzandıgınızda yataktan kalkmadan elinizle kasık yanlarına hafif bastırın eger elinize belirli yumru seklinde sertlik geliyorsa hamile olabilirsiniz.Ayrıca hamileyseniz gögüs ucunuz koyulaşmış olur.

Etmez olurmuyum hemde nasil dua ediyorum
Psikolojik olmadığını nereden biliyorsun? Ya cidden öyleyse?
Dua et ama böyle yaparak kendine yaparsın sonra o düşünceler seni yönetir, sen de yonetilirsin..
Geçmiş olsun çok, umarım çabucak çözersin

BENDce hamilesin Allah analı babalı büyütsün adet olsan bile hamile olabilirsin:deli:Bebek kıyafetleri almaya başla babasına da müjdeli haberi ver :rolleyes:

Benim de midem bulanıyor, iştahsızım. Sürekli uyuma isteği de var. Yoksa :skandal:

Şaka bir yana birşey yoktur. Ama ille de takıntı yaptım içim rahat ersin diyorsanız testi yaptırın :)

Psikolojik olmadığını nereden biliyorsun? Ya cidden öyleyse?
Dua et ama böyle yaparak kendine yaparsın sonra o düşünceler seni yönetir, sen de yonetilirsin..
Geçmiş olsun çok, umarım çabucak çözersin
Psikolojik oldugunu sanmiyorum psikolojik sey bu kadar uzun surer mi hem cogu kisi hamile degilsin diyor niye hala psikolojim duzelmiyor Sagol insaallah bir an evel gecer cunku cok yiprandim

Back