• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim ne olur acil cvp verin

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
Mrb arkadaslar supheli iliskimi ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum ustune gorme degil ama normal adet 3 kerede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti zaten icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir 2 ay midem bulandi belim agridi hep uyumak istedim gecti simdi carpintim var midem yaniyor 3 aydir istahsizim aserme yok karnimda uyusma var sanki bebek kipirdiyor gibi cok korkuyorum kafayi yicem artik sizce hamilemiyim?

Kan testi yaptır için rahat etsin. Bir de psikolojik destek al...

3 aylık bebeğin kıpırtısını hissediyorsanız bravo. Hamile değilsin ama bundan sonra prezervatif taşı çantanda.:KK20:

Değilsinizdir.. Korkudan vücut reaksiyon vermeye başlamış.. Panik atak belirtileri var gibi..

Istemsizce güldüm. Sonra pişman oldum gerçekten psikiyatr a görünmen gerekiyor.:KK53:

Lutfen dalga gecmeyin safistd allah kimsenin basina vermesin cok zor bi durumdayim
Dalga geçmeyin diyorsunda dalga geçilmeyecek gibi değil ki.
Vücudun hamile değilsin diye bas bas bağırıyor sen olmayan bebeği düşünüp kendini harap ediyorsun.
Allahını seversen sevişeceksen de korun!

bence hamilesin,
yani tüm belirtiler tutuyor,
annem de hamileyken ilk 4 ay regl olmuş, olmayacak şey değil yani.
bence kesin hamilesin.

Back
X