İnşallah dediğiniz gibidir hiç önemli değil hergün kan verebilirimCanım çok erken bir gebelik var gibi, iki gün sonra yeniden Kan verin artışa bakmak için
İnşallah dediğiniz gibidir hiç önemli değil hergün kan verebilirimtahminim zaten şüpheli ilişki sonrası 13 gün geçti henüz o yüzden belki erkendir daha
Sabah tekrar gidicem mutlaka inşallah sorun çıkmazTahlili dün vermişsin, yarın tekrarla mutlaka.
inşallah dediğiniz gibi olur gerçekten çok istiyoruz bebek sahibi olmak. Sonuçlarımla ilgili zaten henüz doktorla görüşmedim sadece kan verdim sanırım anlatır bana neyin ne olduğunu. Dediğim gibi hiç bilgi sahibi değilim bu konuda. Çok teşekkür ederimben ekstra bir şey demeye geldim insülin değeriniz yüksek çıkmış. hamur işi ve tatlıdan uzak durun bir süre.
onun dışında hamilesiniz. inşallah sağlıkla ilerler.
Kardesimde, 10 cikmisti hamilesin dedim birkac gun sonra tekrarladi ve degerler artmisti bence sende kesin hamilesin inşaallah.arkadaşlar adetim bu gün 5. Gün gecikmede. Normalde hiç gecikme yaşamam saatinde gelir o kadar düzenlidir. 2 gündür de yaptığım idrar testlerinde hemen ilk dakikasında silik çizgi çıkıyor. Dün sabah kan verdim sonuçlarımı ekliyorum ilk bebeğim olucak eğer allahım nasip ederse o yüzden fazla bilgim yok. Hamile değilmiyim yoksa daha erken mi o yüzden mi silik çizgi çıkıyor anlamadım bir türlü.
İnşallah isteyen herkese versin rabbimKardesimde, 10 cikmisti hamilesin dedim birkac gun sonra tekrarladi ve degerler artmisti bence sende kesin hamilesin inşaallah.
İnşallah ya umutlanıyor insan böyle olunca umarım dediğiniz gibi çıkarBenim adetime ,6 gün vardı değerim 17 çıkmıştıhayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al inşallah