- 16 Nisan 2012
- 200
- 0
-
- Konu Sahibi olaylarolaylar
kimse yokmu cevap verebilecek
hayırlı olsun ınsallah evet teste göre hamılesınız :)
canm sabah ilk idrarla yapsaydın daha net cıkardı benm de pembe çizgi cıktı silik gibi senn gibi inanamadım ama cok şükür8haftalık hamişim gönlüne göre olsun inşaallahçok silik değil bariz çizgiler pembe ama açık pembe, valla kaptırdım bile umarım hayal kırıklığına uğramam:) 4-5 gündür sanki üşütmüşüm ama çok hafifi grip olacakmışım gibi oluyordum akşamları sabah hiç birşeyim yok, Birde çok sevdiğim künefeden miğdem bulandı umarım bu belirtiler yarın ka testinde doğru çıkar.
Rüyasında hamile olduğunu görenlerden olacağım ozaman, Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler
Canim eger ikisindede ciktiysa bu demektir ki yüzde 95 hamilesindir..
tabi simdi en iyi sonucu kan tahlili verir
mümkünce git yaptir veya emin olmak istiyorsan tam bekle adet tarihini
İnşallah, Biz cumartesi günü taşınıyoruz dikkat edeyim ben dimi sürekli iş yapıyorum şuanda eğer hamileysem bebeğe zarar verirmi yorgunluk vs.
İnşallah, Biz cumartesi günü taşınıyoruz dikkat edeyim ben dimi sürekli iş yapıyorum şuanda eğer hamileysem bebeğe zarar verirmi yorgunluk vs.
canm sabah ilk idrarla yapsaydın daha net cıkardı benm de pembe çizgi cıktı silik gibi senn gibi inanamadım ama cok şükür8haftalık hamişim gönlüne göre olsun inşaallah
hakkına haıyrılısı canım rabbim gönlüne göre versin inşaallah:26::26::26:çok sevindim senin adın:) ben ilk idrarla yaptım silik çıktı sonra 20 30 dk sonra çok az bir idrarım geldi su içmiştim, ama yine silik çizgi çıktı... Ay inşallah hamileyimdr yarın öğleden sonra çıkar herhalde snuçlar. sabah kan tahlili yaptıracağımda
ay heyecandan yazacaklarımıda karıştırıyrum:)
bende ruyamda hamile oldugumu gormustum bugun test yaptim pozitif cikti 6 gun da gunum gectiinsallah sende hamilesin
Aynı kaderi yaşıyoruz:) çok ilginç böyle rüya görüp sabah pozitif çıkması:) Allahım biran önce öğrenmemizi isityor herhalde, benim adetime daha 3-4 gün var aslında