hamilemiyim lütfen yardımcı olun, ikinci çizgi silik

paris68 benim yarın adetime 2 gün kalmış oluyor sonucu alırımdiye düşünüyorum, zaten İnşallahhhh pozitif çıkarsa haftaya ist. ye geleceğim eşimin tayininden dolayı şuan sakaryadayım İstanbulda düzgün bir hastaneye gidip keseyi görürüm inş.

tebrikler canım.hamilesin.bende 2 gün önce 2 tane test yaptım.hemde akşamki idrarımla.ikiside pozitif çıktı.biraz silik tabii.adetime daha 5 gün vardı.şuandada 3 gün var adetime.ama eminim.çünkü benim periyoduma göre gecikti.ve bu benim 4.çocuğum.hepsindede 4-5 gün kala yaptım.silik 2.çizgi çıktı ve ben hepsindede hamileydim.2013 ocak anneleri topiğinde görüşelim canım..

Ayyy inanmırumm ne güzel yaa ben akşamda bir gebelik testi yapacağım artık oda pozitif çıkarsa inanacağım:) Zaten hamileysem yarın sizlere yazacağım inşallahhh:)

büyük bir ihtimalle bebeğin karnında canım,benim adetim 17 18 gün geciktiği halde 2. çizgi belli belirsizdi,kan testinde kesin çıktı...hayırlı olsun:emir_bebek:

Kusura bakmayın çok geç cevap yazıyorum tahlillerimi aldım hamileyimmmm:):):) ama buradaki doktorlar çok kötü bende görünmedim pzt istanbula gşdeceğim

beta hcg 19 çıktı bu iyimi normalmi, ama daha 3 haftalık bebek son adet tarihim 11 nisandı. işte 3 hafta fln oluyor ortalama ne dersiniz iyi mi sonuçlar

Kusura bakmayın çok geç cevap yazıyorum tahlillerimi aldım hamileyimmmm:):):) ama buradaki doktorlar çok kötü bende görünmedim pzt istanbula gşdeceğim

beta hcg 19 çıktı bu iyimi normalmi, ama daha 3 haftalık bebek son adet tarihim 11 nisandı. işte 3 hafta fln oluyor ortalama ne dersiniz iyi mi sonuçlar

benimde son adet tarihim 12 nisan.ve bu sabah erken gebelik teslerinden yaptım ikinci çizgiyi gördüm.seninde hayırlı olsun Allahım kucağımıza almak nasip etsin inşallahhhhhh

benimde son adet tarihim 12 nisan.ve bu sabah erken gebelik teslerinden yaptım ikinci çizgiyi gördüm.seninde hayırlı olsun Allahım kucağımıza almak nasip etsin inşallahhhhhh

Aminnn inşallah:) Ben çokheyecanlandım haladainanamıyorum, senin adınaad çok sevindim doktora gidincede sonuçlarını yaz bize canım:)

X