• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim lütfen yardım!!!

Duygusuzkadinx

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
21
16
18
23
Reglime 3 gün var normalde adetim yakın sivilce yorgunluk bel ağrısı yasardim. Bu sefer aşırı mide bulantısı halsizlik ve bel kaşık ağrısı karışık olarak kötü hissediyorum sanki hasta gibi hamile miyim yoksa adet mi olucam çözemedim adete yakın mide bulantısı olur mu yoksa gebelik mi olabilir yardımcı olurmusunuz göğüslerimde de şişkinlik var.....

Reglime 3 gün var normalde adetim yakın sivilce yorgunluk bel ağrısı yasardim. Bu sefer aşırı mide bulantısı halsizlik ve bel kaşık ağrısı karışık olarak kötü hissediyorum sanki hasta gibi hamile miyim yoksa adet mi olucam çözemedim adete yakın mide bulantısı olur mu yoksa gebelik mi olabilir yardımcı olurmusunuz göğüslerimde de şişkinlik var.....
test yaparsanız sonuç alırsınız

Regl ve hamilelik belirtikeri aynı olabilir canım gebelik testi yapmanı öneririm erken gebelik testi altı gün öncesinde gösteriyor

Back