hamilemiyim lütfen yardım edin!!

boyle zor durumda olanlarla
dalga gecmeyi bende onaylamiyorum kizlar ne olursa olsun akil vericeksenizde dalga gecer bir sekilde degilde olumlu bir yonde yaklasmamiz gerekmiyormu
bencede hamile degildirsin canim surtunme yoluyla pek kalinacagina inanmiyorum
ama gercekten de yasin cok ufak boyle seylere cok dikkat etmen gerek
sevdigine inansan bile bu sekilde seyler yasaman yanlis ilerde pisman olucagin seylerden kacin

Hamile olma ihtimalin çokta düşük olsa malesef var ama bunu test yaparak anlabilirsin...
Ayrıca yapılanı kimse kınamasın bence dediği gibi çoluğumuz çocuğumuzan yada akrabamızın başına gelebilir...
demek ki evlenmeden kimse böyle birşey yapmamış kk da ..
ne güzel bir sitemiz var böyle

herkesin ne yaptığını bilemeyiz ama hataları elbette olmuşturr insanların yada olmamıştır ve belkide keşkelerimiz vardır ben abla olarak nasihatımı verdim cokda fazla hata yapmasın diyee
a.s.

bende onu diyorum melony yorum yapacaksak dalga geçerek değilde
ya yaşadıklarımızdan ders çıkararak yada abla nasihatı olarak ( tabi anlayana değil mi)
üzerine gitmek olmaz

bende onu diyorum melony yorum yapacaksak dalga geçerek değilde
ya yaşadıklarımızdan ders çıkararak yada abla nasihatı olarak ( tabi anlayana değil mi)
üzerine gitmek olmaz

evet canım biz buyuk olarak söyleyeceğimizi söyledikk anlayan anlarr belkide bu korku arkadaşımızın anlamasına neden olmuştur derler ya bir nusubet bin nasihattan iyidir diyee

arkadaşlar bilgileriniz için saolun bugun test yaptım tek çizgi çıktı.. kasıklarıma sancı giriyor sanki olacakmışım gibi ama olmuyor anlamıyorum çok düzenli bi adetim vardı bi arkadaşda dedi psikolojik bişey kafaya fazla takma varmı böle bişey?? çok korkuyorum çok:KK43::KK43:

3 gündür uyuyamıyorum sabah ezanlarında dua ediyorum bidaha böle bişey yaparsam allah belamı versin öleyim inş..

boşalma varmı diye sormuşsunuz tam olarak yok zevk suyu denen sıvı birzcık temas etti...

zeus her şerde bir hayır vardır
allah seni biraz korkutmuş kendine gelmeni istemiş
sende bundan ders çıkarabilirsen iyi...
hamile felan değilsindir stres hormonları etkiler ve adet olman gecikebilir
bir daha hataya düşmemen dileğiyle:eek:lmaz:

3 gündür uyuyamıyorum sabah ezanlarında dua ediyorum bidaha böle bişey yaparsam allah belamı versin öleyim inş..

boşalma varmı diye sormuşsunuz tam olarak yok zevk suyu denen sıvı birzcık temas etti...

iyi işallah adet olursun bir an önce rahatlarsın.ama daha dikkatli ol.yerimseniben

yaa rabbim böylelerine verirsin ya evlat dahada bişey demiyorum

şişşşt patricia o nasıl söz kıs öyleeee:eek:

zeus stresten gecikmiş işte reglin, daha fazla takma kafana ama en azından bu sıkıntıların da sana bir ders olmuştur inşallah, düşünerek ve tartarak yaşa bu tür şeyleri canım.

film bitti the end sanırım bu korku sana bi hayli giderr arkadaşımm bidahada daha dikkatli olursan bu kadar korku yaşamazsın

umarım pişmanlığın sana ders olmuştur kardeşim ama henüz yaşın 18 ve bir çok şeyin farkında değilsin.bir annenin başına gelebilecek en kötü şeydir senin yaşadıklarını hiç bir anne kızı yaşasın istemez lütfen aileni ve en önemlisi geleceğini düşün 5-6 sene sonra bu yaptığını düşündüğün zaman ne kadar çocuksuymuşum deyip kendine güleceksin bir daha yapma ya hamile kalsaydın azcıkta olsa ihtimali var. ilerde bir ayrılık yaşarsanız sevgilinle onun için hiçbirşey sorun olmaz ama yine ceremesi sana kalır sana abla tavsiyesi 3-5 dklık zevk için kendini harcama.:eek:lmaz:

ben bittim ben öldüm hala adet olmadım olmadım olmadım:KK43::KK43::KK43::KK43:

yaa yazmışsınız kürtajda olunmuyor diye ne yapcam of ya lütfen ne yapayım akıl verin yaa akıl akıl:KK43::KK43:

:1shok: sen daha 18 yaşındasın!!! biraz acele ediyosun bu tür şeyleri yaşamak için...
bişey olurmu bilemem ama kulağına küpe olmuştur inşallah

ben bittim ben öldüm hala adet olmadım olmadım olmadım:KK43::KK43::KK43::KK43:

yaa yazmışsınız kürtajda olunmuyor diye ne yapcam of ya lütfen ne yapayım akıl verin yaa akıl akıl:KK43::KK43:

ya testte tek çizgi çıktıysa hamile değilsindir..psikolojik olarak adetin gecikmiş.

inş hamile kalırda aklın başına gelir bölelerine yardım etmek içimden gelmiyo biz istiyoruz da olmuyo bunun gibilerde töbe yarabbimm

inş hamile kalırda aklın başına gelir bölelerine yardım etmek içimden gelmiyo biz istiyoruz da olmuyo bunun gibilerde töbe yarabbimm

böyle isyan eder gibi yazmayın kıslar ya:sinifsinif: eğer hamileyse bu ona bir ders zaten ama olan aileye ve çocuga oluyor zaten. etraftan duyulanlarda cabası. böyle cahillik yapıyorlar sonrada etekleri tutuşuyor. umarım yoktur varsada kürtajdan çok evlenmeyi düşün bence bide onun günahına girme.

Zeus01, iki kişi arasında geçen özel durumları kimsenin bilip yorum yapması olanaksız
Bir Dr dan yardım isteyiniz.

Buna rağmen kimi üyeler yardımcı olmak yerine, dalga geçmeyi tercih etmişlerse....Devam edip sonuçlara katlanacaklardır...
.

X