hamilemiyim lütfen yardım edin!!

veee daha 18 yaşında biz uyarmasaksa Bu gençlik nereye gidecek bilmiyorum ..

yapma kendine yazık ediyosunn böle gidersen hamilede kalırsın kürtajda olursun ücra bi dr da ondan sonra çocun olurmu tekrar bilinmezz erkege hiççç bişey olmazz bunu unutmaa olan sana olur sonra anlaşamadık ayrıldıklar gelir kalırsın bi köşede annenin babanın yüzüne nasıl bakıosunn yapma pişman olucan şeylerr
ders olsun sana

Allah aşkına nasıl okuyorsun merak ettim bak bakıyım alay eden varmı sadece herkes düşncesini yansıtırken düşündüğü gibi yansıtmış ve avukat hanım hem sizle zıt görüşte karşılaşıyoruz ama Sende evlenirsen bir gün helede çocuğun olduğunda ya da hasret çektiğinde anlarsın
Yeri bu yer değil Derdim var açabilirdi

valla oncekı yorumun bırınde yok evlılık cuzdanı ıstenır de yok naneyı yedın de kakara kıkırı
alıntı yapmak ıstemedım
ayrıca anlamadıgım Avukat hanım derken ne demek ıstedınız
ben de cok karsılasıyorum bu tarz olaylarla ha yapan bır cok ınsan goruyorm ogrendıgım hayatta herkesın basına her sey gelebılır
cocugumuz olmuyordıye derdını anlatan bırıne yuklenmek mı gerek
ha yerı degıl orasını bılmeden açmıs olabılır
canımızın acısını baskalarından cıkarmayalım

arkads hamıle olabılır mıyım dıye sormus
yok bızım cocugumuz yok sen nasıl hamıle kalırsın bır de aldıracaksın fılan
sızı anlıyorum ama sızın bebegınızın olmaması ıle onun bu hataya dusmesı farklı seyler
lutfen yardımcı olacaksak olalım
olmayacaksak kızın ıcını ıyıce karartmayalım herhalde yaptının kotu bır sey oldugunun farkındakı ozur dıleyerek baslamış
demek ıstedıgım buydu
sevgıler

sürtünme yoluyla hamile kalman çok zor.daha yaşın 18 be gülüm seninle o yönde beraber olan birine aldanma derim.oku,üniversiteni bitir,adamakılıısını bulursun.değer mi bu kaygına telaşına ?

sürtünme ile hamile kalcanı sanmıyorum.........................

valla hemde nasıl hamile kalınır..Sürtünme yoluyla sevisme sirasinda erkek bosalmiyorsa veya kadin cinsel organlarindan uzaga bosaliyorsa, gebelik söz konusu degildir. Ancak spermlerin kadin yumurtasina ulasmasi için mutlaka penisin vajinaya girerek bosalmasi sart degildir. Eger vajina agzina bosalma olursa, spermler içeri girebilir ve gebelik olusabilir.

AYNEN öyle artık evlilik dışı gebelikler sonlandırılmıyormussırnaşık şey

bence kesin hamilesin, kürtaj da yapmazlar evlilik cüzdanın olmadandelikafadulden
naneyi yedin gibime geliyorkaydirigubbakcemile3

nann delülerrrr çok güldüm yaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ne korkutuyonuz kızı yaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
ayy çok eğlendim vallaa ayy koçişi boşayıp tekrar mı evlensek belkim bekarken hamile kalırım:roflol::roflol:

Kıslar yanlış anlaşılmalar yüzünden birbirinizi kırmayın lütfen...

Olayı yaşayan arkadaşım: Sürütnmeyle hamile kalınmaz, eğer es kaza bir boşalma olup da vajina yoluna ulaşmadıysa, açık yazdım kusura bakmayın kıslar, ayrıca güzelim yaşın çok küçük ve evlilik gibi bir hamilelik olayı seni tahmin edemeyeceğin yollara sürükleyebilir, bence bu tür şeyleri yaşamak için aceleci olma.

Ayrıca, kürtaj olayı için evlilik cüzdanı gerekmiyor, arkadaşlar biraz dalga geçmişler...

Sürtünme yoluyla hamile kalma olasılığı çok düşük de olsa vardır. Ama bu üç gün önce olmuş ve sizin adetiniz bir gün gecikmiş. Adet tarihinden iki gün önce yaşanan ilişkide de hamile kalma ihtimali azdır. Dolayısıyla, hem sürtünme şeklinde hem adet tarihinden iki gün önce yaşanan bir ilişkide çok çok düşük hamile kalma ihtimalin. Adetin biraz daha gecikirse test yap, ama bence korkudan gecikmiştir o.
Ha bu arada abla tavsiyesi, eğer cinsellik yaşamak istiyorsan böyle kaygıyla, korkuyla yaşama tatlım. Madem yaşıyorsan bilerek ve en sağlıklı şekilde yani bilinçli olarak yaşa. Elinizin altında internet, iyice oku, öğren. Ama herşeyden önce kendini bir tart bakalım; bu düzeyde bir cinsellik yaşamaya hazır mısın? Sen de istediğin için mi yaşadın yoksa erkek arkadaşın istedi diye mi? Eğer kendini o olgunlukta görüyorsan sorun yok. Ama bilinçli olmak kaydıyla.
Bir de ipucu vereyim: Sürtünme yoluyla da az da olsa hamile kalma ihtimalin var, bu nedenle bir dahakine mutlaka korunun. ıkincisi, gün hesaplamak (takvim yöntemi) ve eğer tam bir birliktelik yaşarsanız geri çekme korunma yolu değildir, bu şekilde korunursanız her zaman %40 kadar hamile kalma ihtimalin var. Bu sadece gebelik ihtimalini azaltır ama korumaz. Erkek arkadaşın kondom kullansın.

valla oncekı yorumun bırınde yok evlılık cuzdanı ıstenır de yok naneyı yedın de kakara kıkırı
alıntı yapmak ıstemedım
ayrıca anlamadıgım Avukat hanım derken ne demek ıstedınız
ben de cok karsılasıyorum bu tarz olaylarla ha yapan bır cok ınsan goruyorm ogrendıgım hayatta herkesın basına her sey gelebılır
cocugumuz olmuyordıye derdını anlatan bırıne yuklenmek mı gerek
ha yerı degıl orasını bılmeden açmıs olabılır
canımızın acısını baskalarından cıkarmayalım
tatlım evet kakara kikiri yapıyoruz çünkü hamile kalmadığından eminiz, sürtünme yoluyla kalırmıyım diye soran cahil bir çocuk bizim söyleiklerimizden belki korkar da aklı başına gelir, evet hayatta herkesin başına herşey gelir yok ablacım bişey olmamıştır diyerek te bu kızcağıza iyilik yapmış olmazsın.. sende bekarsın anladığım kadarıyla evlen çocuğun olsun seni de görürürüz aman yavrum bişey olmamıştır demeyle çocuk büyütülmez bu devirde biraz burunlarını sürtmek lazım..
arkads hamıle olabılır mıyım dıye sormus
yok bızım cocugumuz yok sen nasıl hamıle kalırsın bır de aldıracaksın fılan
sızı anlıyorum ama sızın bebegınızın olmaması ıle onun bu hataya dusmesı farklı seyler
lutfen yardımcı olacaksak olalım
olmayacaksak kızın ıcını ıyıce karartmayalım herhalde yaptının kotu bır sey oldugunun farkındakı ozur dıleyerek baslamış
demek ıstedıgım buydu
sevgıler

ne demek bebekleriniz olmuyor diye millete yüklenmeniz mi gerek?? ne demek canınızın acısını başkalarından çıkarmayın??? bu kanıya nerden vardın sen çok ayıb ediyorsun..
avukat yazmışsın mesleğine oyüzden avukat demişler sana....................

Son düzenleme:
valla hemde nasıl hamile kalınır..Sürtünme yoluyla sevisme sirasinda erkek bosalmiyorsa veya kadin cinsel organlarindan uzaga bosaliyorsa, gebelik söz konusu degildir. Ancak spermlerin kadin yumurtasina ulasmasi için mutlaka penisin vajinaya girerek bosalmasi sart degildir. Eger vajina agzina bosalma olursa, spermler içeri girebilir ve gebelik olusabilir.

arkadaşım çoçuk değiliz bu yazdıkalrını biliyoruz da
arkadaş boşalmadan felan bahsetmemmiş sürtünme den bahsetmiş bende ona göre yorumladım
saygılar......

ayrıca kızcağaz özürü utandığından değil, yanlış yere konu açtığından dilemiş dikkatinize...

aynı hataların kurbanısın.......................

ne kadar terbıyesızce bır yaklaşım
oncelıkle benım hayata bakışım ve dını degerlerım bunu kabul etmez
ayrıa sevıyenızı dusurmussunuz
ıftıra olarak kabul edıyorum ve hakkımı helal etmıyorum
yasımı sormussun 22 yasındayım
ben pohpohlayalım aferın devam et dıyelm demedım
ama allah senı kahretsın de demeyelım dedım
ama su en sonda dedıgınız seyle kendınızı gosterıdgınız
yazık vallahıı
terbıyesızlık...

ha ha hee hamilesin eğer hamile olsan bile biz nerden bilelim canımm ama değilsin yanii öle hamile kalmak kolay bişe değil ama ondan önce senin hayatın ama abla nasihatı ilerde buyuduğunde geri dönüp baktığında keşkelerin çok olmasın canıım elbet birgün evlenirsin ve yaşarsın bırak sevdiğin adamla yaşa eşinle yaşa boşver canımm

Hamile olma ihtimalin çokta düşük olsa malesef var ama bunu test yaparak anlabilirsin...
Ayrıca yapılanı kimse kınamasın bence dediği gibi çoluğumuz çocuğumuzan yada akrabamızın başına gelebilir...
demek ki evlenmeden kimse böyle birşey yapmamış kk da ..
ne güzel bir sitemiz var böyle

aynı hataların kurbanısın.......................

ne kadar terbıyesızce bır yaklaşım
oncelıkle benım hayata bakışım ve dını degerlerım bunu kabul etmez
ayrıa sevıyenızı dusurmussunuz
ıftıra olarak kabul edıyorum ve hakkımı helal etmıyorum
yasımı sormussun 22 yasındayım
ben pohpohlayalım aferın devam et dıyelm demedım
ama allah senı kahretsın de demeyelım dedım
ama su en sonda dedıgınız seyle kendınızı gosterıdgınız
yazık vallahıı
terbıyesızlık...

DİCERİM canım iyiniyetlisin yine yanlış anlaşıldın.
Aynı hatanın kurbanısın diyenler ne kadar byük bir günaha giriyolar aceba farkındalar mı.Yuh diyorum başka bişey demiyorum

X