Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına nasıl okuyorsun merak ettim bak bakıyım alay eden varmı sadece herkes düşncesini yansıtırken düşündüğü gibi yansıtmış ve avukat hanım hem sizle zıt görüşte karşılaşıyoruz ama Sende evlenirsen bir gün helede çocuğun olduğunda ya da hasret çektiğinde anlarsın
Yeri bu yer değil Derdim var açabilirdi
sürtünme yoluyla hamile kalman çok zor.daha yaşın 18 be gülüm seninle o yönde beraber olan birine aldanma derim.oku,üniversiteni bitir,adamakılıısını bulursun.değer mi bu kaygına telaşına ?
sürtünme ile hamile kalcanı sanmıyorum.........................
:roflol::roflol::roflol:Aferinnalkisalkisalkisbaşkada bişi demiyorum alkışalkisalkisalkisbelkide tutmuştur Allahın işi hiç belli olmazkaydirigubbakcemile3
AYNEN öyle artık evlilik dışı gebelikler sonlandırılmıyormussırnaşık şey
bence kesin hamilesin, kürtaj da yapmazlar evlilik cüzdanın olmadandelikafadulden
naneyi yedin gibime geliyorkaydirigubbakcemile3
tatlım evet kakara kikiri yapıyoruz çünkü hamile kalmadığından eminiz, sürtünme yoluyla kalırmıyım diye soran cahil bir çocuk bizim söyleiklerimizden belki korkar da aklı başına gelir, evet hayatta herkesin başına herşey gelir yok ablacım bişey olmamıştır diyerek te bu kızcağıza iyilik yapmış olmazsın.. sende bekarsın anladığım kadarıyla evlen çocuğun olsun seni de görürürüz aman yavrum bişey olmamıştır demeyle çocuk büyütülmez bu devirde biraz burunlarını sürtmek lazım..valla oncekı yorumun bırınde yok evlılık cuzdanı ıstenır de yok naneyı yedın de kakara kıkırı
alıntı yapmak ıstemedım
ayrıca anlamadıgım Avukat hanım derken ne demek ıstedınız
ben de cok karsılasıyorum bu tarz olaylarla ha yapan bır cok ınsan goruyorm ogrendıgım hayatta herkesın basına her sey gelebılır
cocugumuz olmuyordıye derdını anlatan bırıne yuklenmek mı gerek
ha yerı degıl orasını bılmeden açmıs olabılır
canımızın acısını baskalarından cıkarmayalım
arkads hamıle olabılır mıyım dıye sormus
yok bızım cocugumuz yok sen nasıl hamıle kalırsın bır de aldıracaksın fılan
sızı anlıyorum ama sızın bebegınızın olmaması ıle onun bu hataya dusmesı farklı seyler
lutfen yardımcı olacaksak olalım
olmayacaksak kızın ıcını ıyıce karartmayalım herhalde yaptının kotu bır sey oldugunun farkındakı ozur dıleyerek baslamış
demek ıstedıgım buydu
sevgıler
valla hemde nasıl hamile kalınır..Sürtünme yoluyla sevisme sirasinda erkek bosalmiyorsa veya kadin cinsel organlarindan uzaga bosaliyorsa, gebelik söz konusu degildir. Ancak spermlerin kadin yumurtasina ulasmasi için mutlaka penisin vajinaya girerek bosalmasi sart degildir. Eger vajina agzina bosalma olursa, spermler içeri girebilir ve gebelik olusabilir.
aynı hataların kurbanısın.......................
ne kadar terbıyesızce bır yaklaşım
oncelıkle benım hayata bakışım ve dını degerlerım bunu kabul etmez
ayrıa sevıyenızı dusurmussunuz
ıftıra olarak kabul edıyorum ve hakkımı helal etmıyorum
yasımı sormussun 22 yasındayım
ben pohpohlayalım aferın devam et dıyelm demedım
ama allah senı kahretsın de demeyelım dedım
ama su en sonda dedıgınız seyle kendınızı gosterıdgınız
yazık vallahıı
terbıyesızlık...