ilk önce özür diliyorum cinsellik başlıgına konu açma yetkim olmadıgı için buraya açıyorum..
arkadaşlar ben 3gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve dün adet olmam gerekirken olmadım adetlerim çok düzenlidir lütfen yardım edin herhalde hamileyim
bundan önceki adetime 20 gün kalada yapmıştı ama adet oldum ozamandan olan bişeymidir lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var..
daha yaşım 18 kürtaj fln olmabiliyormuyum lütfen bilgilendirin..
tekrar özür diliyorum konuyu buraya açtıgım için......
kızım yaşınkaç ve yaşadıklarınabak olurmu böyle şey bu kadar cahilmisin bunu göze alıyosun hamile değilsindir akıllı ol bida böyle birşey yapma cocuk varsayalım ne olcak bunu düşünmedinmi hiç akıllı ol cok kızdım sana abla nasihatilmaz:
bence kesin hamilesin, kürtaj da yapmazlar evlilik cüzdanın olmadandelikafadulden
naneyi yedin gibime geliyorkaydirigubbakcemile3
AYNEN öyle artık evlilik dışı gebelikler sonlandırılmıyormussırnaşık şey
ilk önce özür diliyorum cinsellik başlıgına konu açma yetkim olmadıgı için buraya açıyorum..
arkadaşlar ben 3gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadım ve dün adet olmam gerekirken olmadım adetlerim çok düzenlidir lütfen yardım edin herhalde hamileyim
bundan önceki adetime 20 gün kalada yapmıştı ama adet oldum ozamandan olan bişeymidir lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ilerde çok ğişman olacağın şeyler yapma bitanem umarım değilsindir hamile.
bir insanın hata yapmış olması sıze onunla dalga gece hakkı tanıyor mu
ben ondan cok sıze sasırdım yas olarak buyuksunuz cogunuz ablasısınız
ben dalga gemeye korkarım Allah korusun cocugumdan cıkar .......
hamıle olup olmadıgını ancak test yaparak anlayabılırsın
umarım degılsındır
adımlarını ılerıyı dusunerek atmanı dılerım
sevgıler