- 8 Eylül 2022
- 30
- 4
- 26
- Konu Sahibi Atmaca5353
Öncelikle Merhabalar Geçen ay idrar testlerin pozitif kan testlerim negatif çıkıyordu.Kanda hcg değerim 1.20 çıkmıştı geçen ay.Bu ay ovülasyon sürecini eşimle takip ettik ve düzenli korunmasız ilişki yaşadık ovülasyon süreci boyunca adetimin bittikten 2 gün sonra zaten ovülasyon sürecine girdik derken 7 gün sonra benden kahverengi bir gün süren günlük pedi bile doldurmayan kan geldi.Sonrasinda hemen ertesi gün test yaptım kitte negatif çıktı sonrasında adetim yakın tam 4 tane test yaptım bir gün aralıklarla hep pozitif çıktı.Sürekli halsizlik uykuya direnememe göğüslerde büyüme ve yumuşama kalçada da yumuşama var ellerim baya yumuşadı anı mide bulantısı ,yemek yememe isteği sonrasında yeme isteği, kokuya karşı hassasiyet v.s gibi şikayetlerim de var ee testlerde pozitif gelince adetim de az zaman kalınca beklemek istedim adet günüm geçsin diye lakin adet günüme iki gün kala adet oldum.Ilk gün pembe kahverengi lekeydi ikinci gün pedi doldurmasada tam baya kırmızıydi bu gün 3. Günüm gayet pıhtılaşma oldu birde karnımda birsey geziyormus gibi hissediyorum sanki karınca var karnımın içinde.Annemde bana hamileyken ilk 3 ay kadar düzenli adet olmuş ve oda evde test yapmış pozitif çıkmış kanda negatif çıkmış.Acaba annene mi çektim kan testi vericem hamilelik olabilir mi sizce kızlar lütfen bir akıl verin kafayı yiyicem