• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim kizlar

Umya

İslâm, güzel ahlâktır. (Kenzü'l-Ummâl, 3/17,)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.160
3.602
53
34
Allah sevindirsin insallah seni canimmm
Bu arada
Selam kizlarrrrr araniza yeni katildimm
Yeni evliyim ve cocuk istiyoruz
Adetim 1 eylulde olacak ama yaklasik 1 haftadir ciddi bel agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi
kasiktan ust baldiri saran yanma ve agri olusuyor ve goguslerimde ciddi hassaslik var
Neler oluyor acabaa dun test yaptim tek cizgi cikti acabaa psikolojik mii

Hamile olsan da çıkmaz. Çok çok erken daha. Adet günün tekrar yap.

Testi negatof gorunce biraz uzuldum acikcasi ancak siddetli agrilarim devam ediyor
Kanda cikar dediler ama bakalim adet gununu bekleyelim
Tesekkurlerrr

Adetine 11 gün var. Bu da daha 3-4 gün önce yumurtladın. Döllenme yeni gerçekleşmiştir olduysa ve daha yumurta Rahime düşecek tutunmaya başlayıp kanda çıkan hormonu salgılayacak.. en az 1 haftası var. Geç yumurtladığını düşün bir de. Adet olmazsan test yap.

Off cok stresli gercekten Allah isteyen herkese nasil etsin
Beklemesi zor dayanmasi zor
Adetin basladigini gunu hesaba katarak 20. Gunde kanda cikar dediler ama yanilttilar bizi
Bu agrilar insalalh bosa degildir

Düşük ihtimal çıkar da bence zamana bırak. Pek çok gebelik biz bilmeden sonlanıyor adet olduğumuzu sanıyoruz. Güvenilir sonuç için adet zamanını bekle. Bazı drlar adet 10 gün geçmeden sevineyin bile diyorlar

Düşük ihtimal çıkar da bence zamana bırak. Pek çok gebelik biz bilmeden sonlanıyor adet olduğumuzu sanıyoruz. Güvenilir sonuç için adet zamanını bekle. Bazı drlar adet 10 gün geçmeden sevineyin bile diyorlar
Haklisin beklemekten baska care yok :(

Allah sevindirsin insallah seni canimmm
Bu arada
Selam kizlarrrrr araniza yeni katildimm
Yeni evliyim ve cocuk istiyoruz
Adetim 1 eylulde olacak ama yaklasik 1 haftadir ciddi bel agrisi cekiyorum adet olacak misim gibi
kasiktan ust baldiri saran yanma ve agri olusuyor ve goguslerimde ciddi hassaslik var
Neler oluyor acabaa dun test yaptim tek cizgi cikti acabaa psikolojik mii
Çok erken bekleyin adet gecikmesini..

Benimde 9 gun var adetime .. Bel agrisi var kasik agrisi var ve sag gogsumde sut bezlerim sisti ama bu sislik icin göğüse randevu aldim Pazartesi gunune .. Bende test yaptim negatif cikti

Benimde 9 gun var adetime .. Bel agrisi var kasik agrisi var ve sag gogsumde sut bezlerim sisti ama bu sislik icin göğüse randevu aldim Pazartesi gunune .. Bende test yaptim negatif cikti
Benimde goguslerim cok hassas agri var test negatif
Ayrica bugun kasiklarimin ustu sanki rahmim agriyor
Vucudum oyun mu oynuyor acaba anlamadim

Aynen yaa ama bende tomur tomur biseler oldu icinde.. Meme kanserinden suphelendik pazartesi gidecem doktora
Yok canim degildir insallah
Agri cekiyorsan eger korkma
Hic kotu biseu cikmaz insallah

çok erken yapmışsın testi

Erken demi cok merak ediyorum bugun de sancim war anlamadim insallah hayirli haberler aliriz
erken baya erken az daha sabret canım zor ama her ay aynı şey :)

Back