Merhaba güzel anne adayları ve aday adayları15 aylık evliyim, 2 aydır korunmuyorum..
12 ekimde hastalanmıştım , dün lekelenip bugün olmam gerekiyordu hiç şaşmamştır ama hiçbişey yok diye dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi dayanamayıp kan vermeye gittim gece 58,44 . İnternetten baktıgımda cok araa bir değer sizce umutlanmalı mıyım
Bu değer hamilesin demek. Allah tamamına erdirsinMerhaba güzel anne adayları ve aday adayları15 aylık evliyim, 2 aydır korunmuyorum..
12 ekimde hastalanmıştım , dün lekelenip bugün olmam gerekiyordu hiç şaşmamştır ama hiçbişey yok diye dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi dayanamayıp kan vermeye gittim gece 58,44 . İnternetten baktıgımda cok araa bir değer sizce umutlanmalı mıyım
Canımmm tebrikler hamilesin :) Tabi bundan sonra biraz değerlerin düzgün artış gösteriyor mu ona bakacak doktorunMerhaba güzel anne adayları ve aday adayları15 aylık evliyim, 2 aydır korunmuyorum..
Canım 2 günde bir 2 katı olması lazım senin de öyle olmuş zaten gayet güzelHanımlarr 7 ekimde 58.4 dü kan değerim doktor 48saat sonra bidaha ver demişti. Şimdi yaptrdım 156,4 Cok bir yükseliş yok hala sevinemiyorumyarın arıycam doktoru ilk sizden yorum alayım dedim ?
Can'ım ben 3 liraya aldım kimsenin görmediği Bi çizgi gördüm. Akşam bidaha yap. Az daha belirgin olması lazımkızlar benim de 3 gün var batıma, çok silik ikinci çizgi yine var gibiydi bu sabah..bu var gibi yok gibi durumları çıldırttı beni..freely diye bi marka, aldığım testler..acaba bunlar dandik mi anlamadımki..ama hala kan testine gitmemekte direniyorum..biraz daha sabır bakalım, hayırlısı..