Hamilemiyim Kızlaaaar?

Hadi yaa, ben de ne kadar sevinmistim..sabahtan beri sigarayı birakmaya calisiyorum hatta..ilk denemede oldu diye baya da saskindim..hayirlisi artik..bekleyelim bakalim

gunesimmkd senin kac gun var adetine? Burdan sonuclari paylasalim arkadaslar..

kızlaar adetime hala 4-5 gün var, zaman geçmek bilmiyo vallahi..ama o günden sonra yaptığım bütün testler direk negatif çıktı..hala anlayamıyorum o gün nasıl 2 test de pozitif çıkmıştı..
varmı benim gibi adetine gün sayan?

Merhaba güzel anne adayları ve aday adayları 15 aylık evliyim, 2 aydır korunmuyorum..
12 ekimde hastalanmıştım , dün lekelenip bugün olmam gerekiyordu hiç şaşmamştır ama hiçbişey yok diye dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi dayanamayıp kan vermeye gittim gece 58,44 . İnternetten baktıgımda cok araa bir değer sizce umutlanmalı mıyım

geç döllenme olabilir cnm hcg artışını takip et inş hayırlısıyla kucağına alırsın

Bu değer hamilesin demek. Allah tamamına erdirsin

İnşallah herşeyin hayırlısı perşembe tekrar kan vereyim diyorum
Güzel dualarınız için teşekkürler

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?

Canımmm tebrikler hamilesin :) Tabi bundan sonra biraz değerlerin düzgün artış gösteriyor mu ona bakacak doktorun Sağlıkla devamı gelsin inşallah tebrik ederim

kızlar kaldı benim 4 gün..bu sabah yaptığım testte belli belirsiz bi ikinci çizgi var gibiydi..akşama tekrar yapıcam bakalım, 6 saat sonra 2 kat artması gerekirmiş miktarın..ayy hadi inşallaaahhh

buarada internetten siparişle almıştım gebelik testimi..10 lu paket yazıyordu ama içinden 20 adet çıktı..o sebeple böyle bol keseden yapabiliyorum testleri yoksa gidip hergün tekrar tekrar test alacak kadar manyak sanmayın beni

Merhaba arkadaşlar hepinize selamlar... öncelikle bekleyen herkese allahım nasip etsin inşallah. Ben 5 aylık evliyim. Ama aynı evin içine gireli 3 ay oldu. 3 aydır korunmuyoruz. En son adetimi 10 ekimde oldum ve her ay 3 gün geriye atar bu durumda bir günlük gibi bir gecikmem var. Ama bir 4 -5 gün önce pembe akıntım geldi adet oluyorum sandık cunku her zaman pembe akıntının ardından oluyordum bu defa olmadım aksine kahverengi ve daha sıvı hale döndü suan ara ara oluyor kasıklarımda da ve belimde de agrı var hamilelik olabilir mi? Tecrübesi olanlar buraya

EVET HAMİLE GİBİSİN, ZATEN GECİKMEN DE OLMUŞ..TEST YAPMAK İÇİN HİÇ BEKLEME

Teşekkür ederim canım. Yarın test alacağım ama idrar testi yüzde kaç dogru oranda. Eşim çalışıyor ve benimde dilim doktora gidecek kadar yeterli degil. Yurtdışındayız. Yada idrar testi pozitif çıkınca hemen kan testi mi yaptırmalıyım?

Hanımlarr 7 ekimde 58.4 dü kan değerim doktor 48saat sonra bidaha ver demişti. Şimdi yaptrdım 156,4 Cok bir yükseliş yok hala sevinemiyorum yarın arıycam doktoru ilk sizden yorum alayım dedim ?

Hanımlarr 7 ekimde 58.4 dü kan değerim doktor 48saat sonra bidaha ver demişti. Şimdi yaptrdım 156,4 Cok bir yükseliş yok hala sevinemiyorum yarın arıycam doktoru ilk sizden yorum alayım dedim ?
Canım 2 günde bir 2 katı olması lazım senin de öyle olmuş zaten gayet güzel tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

kızlar benim de 3 gün var batıma, çok silik ikinci çizgi yine var gibiydi bu sabah..bu var gibi yok gibi durumları çıldırttı beni..freely diye bi marka, aldığım testler..acaba bunlar dandik mi anlamadımki..ama hala kan testine gitmemekte direniyorum..biraz daha sabır bakalım, hayırlısı..

Can'ım ben 3 liraya aldım kimsenin görmediği Bi çizgi gördüm. Akşam bidaha yap. Az daha belirgin olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…