- 20 Mart 2009
- 808
- 471
- 44
Can'ım ben 3 liraya aldım kimsenin görmediği Bi çizgi gördüm. Akşam bidaha yap. Az daha belirgin olması lazım
adet gecikmenden sonra mı gördün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım ben 3 liraya aldım kimsenin görmediği Bi çizgi gördüm. Akşam bidaha yap. Az daha belirgin olması lazım
Dpossible son durum ne?
Hala şoktayımmmm durduk yere oturup ağlıyorum. Sevinçten ama hepsiiiCanımmmm meleğimm yoldaaa
Teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallahSlm kızlar ..dpossible gozun aydın hayırlı oLur ıcnchallah bende yenı uye oldum sızlerı bı kac gundur. Takıp edıyordum kısmet sımdıyeymıs bende anne olma adayıyım hayırlıSıyla aLsef sana yazmadan edemeycegım sen cok taktıgın ıcın sıtres altındasın cok sıkma kendını olacagına bırak gecen aydan bende boleydım ama ıse yaramıyor malesef moralını bozma bu arada bende ovilasyonla beklıyorum baya yararlı kuLLanmayan varsa tavsıye ederım .. ve no Sitress. Herseyın bası takıntıdan gecıyor unutma bunu
İnşallah görürsün allah nasip etsin sana o duyguyuKızlar doktora görünmeye gidiyoruz umarım herşey yolundadır minik meleğimi görebilirim dualarınızo eksik etmeyin
Amin hepimize nasıp etsın isteyen herkese ... hayırlı guzel evlatlar versinTeşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallah
Hadı hayırlı olsun. Sımdıden darısı hepimize. Gelismeyı bızede bıldır :)Kızlar doktora görünmeye gidiyoruz umarım herşey yolundadır minik meleğimi görebilirim dualarınızo eksik etmeyin