Hamilemiyim Kızlaaaar?

Dpossible canım çok tebrik ederim, çok sevindim.. sağlıkla al kucağına da inşallah..hayırlı evlat olsun..
benim adetim 14 kasım, daha 2 gün var yani..ama dün erken test yaptım, kocaman bi negatif çıktı..bu ay için umudum sıfırın altında yani şuan..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım, zaten ilk denemeydi

hamile değilmişim kızlar hatta 0,45 çıkmış sonuç, o kadar değilmişim yani..
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım hayırlısı..

Alsef hakkında hayırlısı olsun daha yeni bsşlamışsın allah istediğini verir inşallah... iyi dileklerin içinse teşekkür ederim. Ben kan testinde pozitifi gördüm fakat henüz doktora gidemedim. Almanyada randevusuz gidilmiyor Cok heycanlıyım hersey yolunda mı onu bıle bılmıyorum. Beklemek çok zor

Slm kızlar ..dpossible gozun aydın hayırlı oLur ıcnchallah bende yenı uye oldum sızlerı bı kac gundur. Takıp edıyordum kısmet sımdıyeymıs bende anne olma adayıyım hayırlıSıyla aLsef sana yazmadan edemeycegım sen cok taktıgın ıcın sıtres altındasın cok sıkma kendını olacagına bırak gecen aydan bende boleydım ama ıse yaramıyor malesef moralını bozma bu arada bende ovilasyonla beklıyorum baya yararlı kuLLanmayan varsa tavsıye ederım .. ve no Sitress. Herseyın bası takıntıdan gecıyor unutma bunu

Hayırlısı belki onunda zamanı war bnde adetime 3 gün kaldı çok sabırsızlanıyorum inşallah yarın test alıcam pozitif cikar

Bende gecen ay reglme uc gun kalası yaptım pozitif cıkmıstı 1-2 haftalık dıye gosterıyordu sevındım tabı regl gunum gectı .. daha sonra bı sıyahımsı kanama geldı. Ginekolog aradım normal dedı o renkde olması cogu kadında oldugunu soyledı hastaneye gıttım kan aldırdım negatıf cıktı bende anlamadım. Ne durumdayım dıye acıkcası takmıyorumda herseyın bası sıtres hep bunu anladım o yuzden tavsıyem. Sıtres yasamamak en guzelı ..

Teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallah

Kızlar doktora görünmeye gidiyoruz umarım herşey yolundadır minik meleğimi görebilirim dualarınızo eksik etmeyin

Kızlar doktora gittim. Keseyi gördük fakat bebeği henüz göremedik. Çünkü daha çok küçük. 4 hafta 4 günlük 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman görücem inşallah

Pozitifse pozitiftir hassasiyet farkı vardır o yüzden bence hamilesin kan ver ogreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…