Sonucunuz belli mi yazacaktımNasıl belli anlamadım ☺
Yok canım değil sağlık ocağında yaptırdım3 buçukta öğrenicemSonucunuz belli mi yazacaktım
Ben yurt dışındayım ikide gidicem ama hemen sonuç çıkar rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsınYok canım değil sağlık ocağında yaptırdım3 buçukta öğrenicem
Amim canıım inşallah güzel haberler alırızBen yurt dışındayım ikide gidicem ama hemen sonuç çıkar rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Şimdi yaptığım test evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi kullandımAmim canıım inşallah güzel haberler alırız
Canım ben bu testi hiç yapmadım o yüzden yanlış yönlendirmek istememŞimdi yaptığım test evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi kullandım
Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenleri duydum ama. Bu kadar cizgi belli olmasi değişik yada yumurtlama günlerin bitmek üzre onunda haberciside olabilirŞimdi yaptığım test evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi kullandım
Amin inşLekelenme yerlesme kanamasida olabilir ama. Adet olacakmis gibi agri ve kasik batmasida yasabilirsin. En iyi sonuc kan tahlili.hakkinda hayırlısı olsun
Adetim düzensiz son adet tarihim 2 Nisa’n zaten yazdım bildiğim kadarıyla adetten sOnra tek ovulasyon olur hala adet görmedim test sonucuda böyle çıktıOvulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenleri duydum ama. Bu kadar cizgi belli olmasi değişik yada yumurtlama günlerin bitmek üzre onunda haberciside olabilir
Olabilir bilemiyorum kan testine halen vakit varsa erken gebelik testi yapip öğrenebilirsin. Ben öyle öğrendim. Beklemedigim bi anda.Adetim düzensiz son adet tarihim 2 Nisa’n zaten yazdım bildiğim kadarıyla adetten sOnra tek ovulasyon olur hala adet görmedim test sonucuda böyle çıktı
Teşekkür ediyorum sonuç negatifYerleşme kananması olabilir bence bi doktora gidin bazen testler yanıltabiliyor biliyorsunuz sizde
Az önce bir anda büyük bir kanamam oldu adet oldum sandım ama kanama kesildi tekrar bugün randövü aldım yarın gidecemYerleşme kananması olabilir bence bi doktora gidin bazen testler yanıltabiliyor biliyorsunuz sizde
Bakacam elbet kaç gündür çekiyorum ağrıyı bir sebebi olmalıNedenine bakın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?