Hamilemiyim hamileysem düşük mü yapıyorum?

Lekelenme yerlesme kanamasida olabilir ama. Adet olacakmis gibi agri ve kasik batmasida yasabilirsin. En iyi sonuc kan tahlili.hakkinda hayırlısı olsun

Şimdi yaptığım test evde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi kullandım
Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenleri duydum ama. Bu kadar cizgi belli olmasi değişik yada yumurtlama günlerin bitmek üzre onunda haberciside olabilir

Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenleri duydum ama. Bu kadar cizgi belli olmasi değişik yada yumurtlama günlerin bitmek üzre onunda haberciside olabilir
Adetim düzensiz son adet tarihim 2 Nisa’n zaten yazdım bildiğim kadarıyla adetten sOnra tek ovulasyon olur hala adet görmedim test sonucuda böyle çıktı

Adetim düzensiz son adet tarihim 2 Nisa’n zaten yazdım bildiğim kadarıyla adetten sOnra tek ovulasyon olur hala adet görmedim test sonucuda böyle çıktı
Olabilir bilemiyorum kan testine halen vakit varsa erken gebelik testi yapip öğrenebilirsin. Ben öyle öğrendim. Beklemedigim bi anda.

Yerleşme kananması olabilir bence bi doktora gidin bazen testler yanıltabiliyor biliyorsunuz sizde

Cevremden duydugum kadariyla düşük çok ağrılı olabiliyomus düşük yapsan anlarsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…