- 13 Mayıs 2019
- 69
- 16
- 38
- 29
Senin belli oldu mu?Yok canım değil sağlık ocağında yaptırdım3 buçukta öğrenicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin belli oldu mu?Yok canım değil sağlık ocağında yaptırdım3 buçukta öğrenicem
Haberdar edin biziAz önce bir anda büyük bir kanamam oldu adet oldum sandım ama kanama kesildi tekrar bugün randövü aldım yarın gidecem
Belli oldu canım negatifSenin belli oldu mu?
Kendine şükret en azından benim gibi kıvranmıyorsun şuan içimden acaba dış gebelik olabilir mi diye geçiyorBelli oldu canım negatif![]()
Sakin olun iyiyi düşününKendine şükret en azından benim gibi kıvranmıyorsun şuan içimden acaba dış gebelik olabilir mi diye geçiyor
Birden bir kanama oldu kesildi şuan tekrar kahverengi akıntım var bakalım adet mi olacam yoksa başka birşey mi ilk defa böyle birşey başıma geldi piskolojim alt üst oldu az önce adettir diye orucumu bozdum kaç saatir hiç birşey yok yarın belli olur herşeySakin olun iyiyi düşünün
Ne yaptınız doktora gittiniz miBirden bir kanama oldu kesildi şuan tekrar kahverengi akıntım var bakalım adet mi olacam yoksa başka birşey mi ilk defa böyle birşey başıma geldi piskolojim alt üst oldu az önce adettir diye orucumu bozdum kaç saatir hiç birşey yok yarın belli olur herşey
Ne yaptınız doktora gittiniz mi
Bende ilk ovulasyon testi ile yapmıştım çok şükür hamileymişim ama doktora gidin düşük ihtimaline karşıEki Görüntüle 2288802
Adetimin 3 günü ama sanki değilim gibi ara ara kanamlar var ovulasyon testi yaptım böyle çıktı hamile olabilirmiyim yumurtlama için sanki çok erken
Az önce ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı kanamam da dün kesildi artık bi dahaki ayaBende ilk ovulasyon testi ile yapmıştım çok şükür hamileymişim ama doktora gidin düşük ihtimaline karşı
Sağlık olsun canım rabbim en kısa zamanda nasip eder inşAz önce ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı kanamam da dün kesildi artık bi dahaki aya
Amin inşallahSağlık olsun canım rabbim en kısa zamanda nasip eder inş