Canım gebelik testi yaptın mı ihtimal var mı ?Ayın 15 Nisa’n 18 Nisa’n 2 Mayıs ve 11 inde ilişki yaşadım sabah üç gibi bir damla pembemsi kan geldi arkasından kahverengi lekelenmeler başladı Sadece peçete ile sildiğimde fark ediliyor ve gün içinde iki defayı geçmiyor son adet tarihim 2 Nisan adetlerim düzensiz bu lekelenme ve o kanama neden olmuştur yardımcı olursanız sevinirim
Yani lekelenme yerleşme kanamasında oluyor kasık ağrısıda hamilelik belirtilerinden canım emin olmak için bi kan testi yaptır istersenKorunmuyorum test yaptım negatif ama bu lekelenme kasık ağrısı neden olabilir?
Korunmuyorum test yaptım negatif ama bu lekelenme kasık ağrısı neden olabilir?Canım gebelik testi yaptın mı ihtimal var mı ?
pardon ya zaten yazmışsın düzensiz diye,adetin de geliyor olabilir.tam yumurtlama dönemlerinde ilişki yaşamışsın eğer ki adetlerin düzenli ise,yerleşme kanaması olabilir
Şuan kahverengi lekelenmem var hamile olabilirmiyim gerçekten test yaptım negatif ti ama idrar testiYani lekelenme yerleşme kanamasında oluyor kasık ağrısıda hamilelik belirtilerinden canım emin olmak için bi kan testi yaptır istersen
Üç gündür süren birşey bu adet olsa çoktan gelmesi gerekmez mi?pardon ya zaten yazmışsın düzensiz diye,adetin de geliyor olabilir.
Canım test yapmadan bilemezsinki yani adetin sökülmemişte olabilir bekce bi kan testi yaptır hamile değilsen kadın doğuma git derimŞuan kahverengi lekelenmem var hamile olabilirmiyim gerçekten test yaptım negatif ti ama idrar testi
Birazdan gidicem ama buraya yazmak istedim tecrübeli olan yaşayan var mı diye idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir mi ?Canım test yapmadan bilemezsinki yani adetin sökülmemişte olabilir bekce bi kan testi yaptır hamile değilsen kadın doğuma git derim
İnş gebeliktir diye dua ediyorumkanda kesin sonuç alırsın canım
Tabikii benimde idrar negatif kan verdim az önce hayırlısı hakkımızdaBirazdan gidicem ama buraya yazmak istedim tecrübeli olan yaşayan var mı diye idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir mi ?
Bekleme canım kanda belli olurLekelenme hala var kan versem belli olur yani bitmesini beklemiyeyim?
Eğer test negatif ise yüksek ihtimal bu ay yumurta çatlamamış basit kiste dönüşmüştür bu adetin sökülmesini zorlaştırıyordur ondan leke leke geliyordur, kist adet olunca atılır. Ama en garantisi bi kan testi yaptırıp emin olmak.Korunmuyorum test yaptım negatif ama bu lekelenme kasık ağrısı neden olabilir?
Yumurtlama dönemim oldu yani akıntım yinede tam bilmiyorum ilk defa başıma geliyor özellikle sol kasığımdaki batma nefesimi kesiyorEğer test negatif ise yüksek ihtimal bu ay yumurta çatlamamış basit kiste dönüşmüştür bu adetin sökülmesini zorlaştırıyordur ondan leke leke geliyordur, kist adet olunca atılır. Ama en garantisi bi kan testi yaptırıp emin olmak.
Senin sonuç belli aynen hakkımızda hayırlısıBekleme canım kanda belli olur
Nasıl belli anlamadımSenin sonuç belli aynen hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?