Hamilemiyim hamileysem düşük mü yapıyorum?

230318

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
69
16
38
29
Ayın 15 Nisa’n 18 Nisa’n 2 Mayıs ve 11 inde ilişki yaşadım sabah üç gibi bir damla pembemsi kan geldi arkasından kahverengi lekelenmeler başladı Sadece peçete ile sildiğimde fark ediliyor ve gün içinde iki defayı geçmiyor son adet tarihim 2 Nisan adetlerim düzensiz bu lekelenme ve o kanama neden olmuştur yardımcı olursanız sevinirim

Canım gebelik testi yaptın mı ihtimal var mı ?

Korunmuyorum test yaptım negatif ama bu lekelenme kasık ağrısı neden olabilir?

Yani lekelenme yerleşme kanamasında oluyor kasık ağrısıda hamilelik belirtilerinden canım emin olmak için bi kan testi yaptır istersen

tam yumurtlama dönemlerinde ilişki yaşamışsın eğer ki adetlerin düzenli ise,yerleşme kanaması olabilir

Yani lekelenme yerleşme kanamasında oluyor kasık ağrısıda hamilelik belirtilerinden canım emin olmak için bi kan testi yaptır istersen
Şuan kahverengi lekelenmem var hamile olabilirmiyim gerçekten test yaptım negatif ti ama idrar testi

Şuan kahverengi lekelenmem var hamile olabilirmiyim gerçekten test yaptım negatif ti ama idrar testi
Canım test yapmadan bilemezsinki yani adetin sökülmemişte olabilir bekce bi kan testi yaptır hamile değilsen kadın doğuma git derim

Canım test yapmadan bilemezsinki yani adetin sökülmemişte olabilir bekce bi kan testi yaptır hamile değilsen kadın doğuma git derim
Birazdan gidicem ama buraya yazmak istedim tecrübeli olan yaşayan var mı diye idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir mi ?

Birazdan gidicem ama buraya yazmak istedim tecrübeli olan yaşayan var mı diye idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir mi ?
Tabikii benimde idrar negatif kan verdim az önce hayırlısı hakkımızda

Lekelenme hala var kan versem belli olur yani bitmesini beklemiyeyim?

Eğer test negatif ise yüksek ihtimal bu ay yumurta çatlamamış basit kiste dönüşmüştür bu adetin sökülmesini zorlaştırıyordur ondan leke leke geliyordur, kist adet olunca atılır. Ama en garantisi bi kan testi yaptırıp emin olmak.

Yumurtlama dönemim oldu yani akıntım yinede tam bilmiyorum ilk defa başıma geliyor özellikle sol kasığımdaki batma nefesimi kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…