HAMİLEMİYİM 😮😍😮KIZLAR🙋🙋

Günün geçti mi? Ne zaman yaptın testi
Valla canım adetime bir gün kala yaptım akşam dayanamadım içime doğdu sanki yaptım testi pozitif😍 sabah kalktim tekrarladım yine pozitif hemen acile gittim kan verdim akşam da sonucu aldım 3 haftalık olmuş😍 2.ci kez anne olmanın heycanı ve tecrübesi ayrı oluyormuş demek ki. ilkinde bayağı beklemiştim öğrenmek için bu sefer çok erken yakaladım miniği 😂😍

İi
hayalet bir çizgi gördüm gibi sanki ama sen yinede tekrar yenile testi hayırlısı olsun inş meleğin seninledir 🙏

Canım hayırlı olsunn gözün aydınn 😍😍
Bugün yeniden test yaptım 😎
Direk çizgi belirdi ama karnım da ağrıyor😣
Sanki olmuşım gibi bi.his sürekli sendede oldu mu böyle🙄🤔

testimi ekliyorum 😉

Eklentiler

• 2019-06-21 20.34.51.webp
    2019-06-21 20.34.51.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 41
Defne Defne seninde adet ağrın oldu mu canım

Senin eklediğin test gibi efekt uyguladım belli mi sence çizgi

Eklentiler

• 2019-06-21 21.21.59.webp
    2019-06-21 21.21.59.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 39
Yakalandııımmm insan inanamıyor ya yanıltıcıysa diue düşünüyorum bide ağrım da var ikide bir lavaboya gidip bakıyorum oldım mı diye o yüzden Defne Defne ye sormak istedim 😄
Seni seniiiiyakalanirsin tabi arkandayim 😁😁. Yarin git ver de kanini hepimiz rahatliyak yaaw

F Fatma KTL akşam dayanamdım eşime belki hamile olabilirim dedim hayırlı olsn dedi hiç tepki vermedi sonra alttan alttan gülerek bana bakıyo 🙄 :KK43: biraz üzüldüm net bişey olmadığı için mi böyle sakin kaldı acaba bide 6 aydır bekliyoruz tabi kısa bi süre ama her ay yaşıyorum hemen hemen sadece bu ay çizgi çıktı bariz
İçimde ki heyecanı ona çok yansıtmadım bende sakin sakin söyledim belki de ondan o da sakin kalmıştır 🙄

Son düzenleme:
F Fatma KTL akşam dayanamdım eşime belki hamile olabilirim dedim hayırlı olsn dedi hiç tepki vermedi sonra alttan alttan gülerek bana bakıyo 🙄 :KK43: biraz üzüldüm net bişey olmadığı için mi böyle sakin kaldı acaba bide 6 aydır bekliyoruz tabi kısa bi süre ama her ay yaşıyorum hemen hemen sadece bu ay çizgi çıktı bariz
İçimde ki heyecanı ona çok yansıtmadım bende sakin sakin söyledim belki de ondan o da sakin kalmıştır 🙄
Bence norml.ben de gecen gun testi tam gostermeden onunde elimde tuttum guldum falan bizimkisi de sadece guluo ver bakim diye. Cunku grcktn olsa o sekilde vermicegimi bilio. Ben de isterdim ayaga kalksi cok heyacnlansin falan. Ama dedgim gibi olmadgini bildgi icin relax takildi . Seninki de o sekil olmus. Bunlar hep bole yaa.😁 sen gercktn eline ver baklm cift cizgiyi ole durabilio mu. Sakin sakin solemissin bide onun da etkisi var cnm . Uzulme 😚

Back
X