Hamilemiyim degilmiyim:(

butterflymine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
33
0
36
İstanbul
merhabalar bende sitenize bugün üye oldum benim bi sıkıntım var reglim gecikmeden bazı belirtiler üzerine gebelik testi yaptım swonuç pozitifti sonrasında kan testindede pozitif cıktı o heyecanla doktora gititm dodktor gebelik gözükmüyo dedi şaşırdım kaldım yanı kanda gözüküyor ama ultrasonda gözkmüyo şaşırdım kaldım ben hamilemiyim değilmiyim bi takım belirtilerde var ama belkide psikolojik regli tarihimde reglide oldumbana bu olayı yaşayanlar yardımcı olsun lütfen

hayatım sıkıntı yapma dur.. belki gec yumurtladıgın icin gec dollenme olmustur.. yani hem idrarda hem kan testinde cıktıysa muhtemel hamilesindir guzelim..
cogu arkadasımız ilk doktora gittiginde keseyi goremiyor ama 3 gun ara ile kan testi tekrarlayınca degerlerinin yukseldigini goruyor..

birkac gun sonra kan testini yinele canım..

hafi hayırlısı

hemen stres yapma cnm bazen ultrasonda geç görünüyor. benimde görünmemişti ama sonrada tutunamayıp düşmüştü bebişim. hiç stres yapma ağırda kaldırma bu dönemde çok dikkat etmelisin. bir hafta 10 gün sonra felan tekrar git test yaptır ona görede dra git. mevlam hayırlısını versin.

doktora gititgimde doktor bana değerler yükselik sağlıklı bir gebelikte olabilir yada yükselmeyip gebelik sonlanmışta olabilir dedi,bende 1 hafta daha bekliyip tekrar gidiyim diyorum çünkü yine aynı şeyleri duymak istemiyorum o yüzden beklemekte yarar var gibime gelıyo dedigim gibi sık bi takım belirtiler var ama bunlar psikolojikte olabilir kafaya taktıgım için ne olucaksa katlanıcaz artık sadece bi sonuca bağlansın yeter((

ama adet oldum gününmde testi adet günümden önce yaptırdım kahverengi akıntım vardı onun üzerine test yaptırdım sonuç pozitif cıktı ve sonrasındada günümde adet gördüm

ilişkiden kaç gün snr test yapmıştın canım

hayır kımyasal gebelık hakkında hiç bilgim yok.
kan ve idrarda pozitif çıktı demıssın o zaman gebelık olmuş görünüyor üstüne görme diye de bırsey var bılıyorsun adet de olabılıyorsun
dr lar bazen cok yenı oldugu zaman göremeyebılıolarmış

Bence son sistem donanımı olan bilgili iyi bir doktora. ULTURASON 3 VEYA DÖRT BOYUTLU OLURSA GÖRÜRÜNÜR.
bEN BUGUN GİTTİM BİR ÖZEL HASTANEDE FULYADA dr hakan peket cok bilgili bir hekım daha önce ılk dogumuda o yapmıstı . hastane ismi dora hospital tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…