Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek çare baklemek. Değerlerin yükselmiş mi ona göre netleşir. Adette görsen, böyle durumlar olabiliyor bildiğim kadarıyla. Allah sabır versin, beklemek zor iş.
canım öncelikle geçmiş olsun inşlh hamilesindir...ben aylar önce kimyasal gebelik yaşadım..tam adet günümde 1-2 damla pembe leke geldi adet oldum sandım ve ağrım olmasın diye ilaç içtim daha sonra gelen giden hiçbirşey yoktu sonrasında göğüslerim ve uçları çok hassaslaştı bulantı filan oldu test yaptım 2.çizgiyi silik gördüm doktorada gitmedim buradan araştırdım gelen leke yerleşme kanaması dedi arkadaşlar..aradan 15 gün geçmiştiki malesef adet gördüm yani bebeğim tutunamamıştı malesef.... canım benim yaşadığım kimyasal gebelik böyle oldu inşlh senin bebğin sana sımsıkı tutunur olmasada ümidini yitirme hayırlısı olsun....
benim degerlerim 41.94 ama bu deger adet günümden 2 gün önceydi adet günümdede normal adet gördüm ve adetimde bi kaç parca ete benzer seyler geldi o yuzden muallakta kaldım bugun adetin 5 günü ve kanamam aza indi şasırdım kaldım doktora gidicem ama işte insan korkuyorumda yada istemedigim seyler duyabilir diye gitmiyoda olabilirim
mine değerin çok düşükte değilmiş ya ilginç.. bence boşa zaman kaybediyosun.. üstüne görme de yaşıyor olabilirsin belki.. ama değerin bu kadar yüksekken ertelemeyip gitsen daha iyi olurdu.. kan testi 2 günde bir tekrarlanııyor zaten normal bir gebelik mi diye.. bence çok geçmeden doktora gidip tekrar baktır.. negatif testlere alışmak kolay olmuyor haklısın hele de çok isterken.. ama tedbirli davranmak lazım.. eğer normal gebelikse kanamanla ilgili birşeyler yapılabilirdi.. durma doktora git..
arkadaslar dün gititm doktora düşmüş benim bebeğimde içinde parça kalmış olabilir dedi bi kaç ilaç verdi doktor eger atamazsan temizlememiz lazım dedi.düşük yaşayan varsa bana sonraki yaşadıklarını anlatabilir mi benim şuan kanamam var
Tam gercekten ben söyleyecektim bebeginiz düşmüş gibi diye.Parca geldi diyorsunuz ve bukadar test sonucları enteresan düşük var derken son yazınızı okudum geçmişolsun.Kanama normaldir gecer kaygılanmayın