- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
-
- Konu Sahibi cileklPASTa
19 aylık bi oğlum var oğlumdan öncek, ilk gebeliğimdede bebğimin kalbi durdu kürtajla aldırlar
ya bu sbhkini dediğin gibi yaptım sabah 5 uyandım cok sıkısmıstım gidim yapim dedim cıkmadı ama perşembe günü ayptım silikte olsa cıktı cok kasıklarım ağrıyor ben böyle regl ağrısı cekmem bugün biraz midemde bulantı oldu göğüslerim dokununca acıyor bide hep bi halsizlik kaç gündür uzandığım yere gözlerim gidiyor anlamadım reglme 4 gün var daha ya
canımcım..üsülme...
benımde 1 oglum var...3,5 yasında..oğlumdan sonra ıstemeden hamıle kaldım...antıdepresan tedavım vardı...aldırmak zorunda kaldım...
ilacı bıraktım...
3 ay once 2 aylık ısteyerek hamıle kaldıgım bebegımı kanamaıle düşük yaptım yıne kurtaj oldum...
üsülme canım..allah tekrarını yasatmasın...acele etme..bence hamılesın canım...
inşallah gonlune gore olsun ...
inşallah öyledir cnm güzel dileklerin için tsk ederim.sanki ilk gebeliğimi yasıyormusgibi hissediyorum ilk günkü gibi heyecan yasıyor insan ya
inşallah en kısa zamanda kalırsın cnmbenim ilk gebeliğim değil ama yinede bu bebeği cok istiyorum aslında planlı değildir bu ama neden bilmiyorum cokistiyorum suanda tekrardan hamile olmayı
naptın bıskotın verdın mı kan..
reglim en son 6 marttı bu ay 7 de falan oluurm sanırm ama bugün 4 daha of cok sinir bişey
kan ver seker..hamılesın sanırsam..
bu sabah test yaptırmyaa gidiyordum ama hastalandımcok cnm sıkıldı kafamı karsıtıran neden 2 test pozitif cıktı
bu sabah test yaptırmyaa gidiyordum ama hastalandımcok cnm sıkıldı kafamı karsıtıran neden 2 test pozitif cıktı
ya ama benim reglim gecmemiştiki kimyasal gebelik olsun en son 6 martta olmustum regl.bu seferde 4 nisanda ilk kahvernegi leke geldi 5 nisandada tam kanamam oldu. ya benim gibi yasayan varmı böyle arkadaslar?