Hamilemiyim?değilmiyim?Lütfen acil yardım...

cileklPASTa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
95
1
merhaba kızlar ,günüm iki gün geçti hiç geçmezdi evde test yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi fazla koyu değildi inanamadım,aynı gün akşam yine yaptım yine pozitif çıktı.bir kaç gün sonra tekrar denedim negatif çıktı bir daha yaptım negatif, ben inananmıyorum bir pozitif bir negatif ne yapacağımı bilmiyorum ve günüm geldi akşam yine yaptım yine pozitif lütfen yardım edin ne bu şimdi hiçbirşey anlamadım...cevap yazın ve beni bilgilendirin sizlerde bu durumla karşılaştınız mı?

(şu ana kadar yaptığım gebelik testlerinde asla ikinci çizgiyi görmemiştim taki bu zamana kadar)

bence uğraşma hiç idrarla falan git direk kan testi yaptır. benim 2 haftalıkken kanda çıktı. inşallah hamilesindir canım.... şimdiden hayırlı olsun...

bencede kan testi yaptır gününde madem gecmiş hiç bekleme bende kendimi zor tutuyorum bende perşembe günü test yaptım 2.ci cizgi silik cıktı bu sabah ilk idrarımla yaptım negatif cıktı benim reglime daha 4 gün var ama ben belirtileride yasıyorum cok canım sıkıldı bende napıcağımı bilememdim beklemek cok zor buarada testin ikiside farklıydı onunla ilgisi olabilrimi yada ben idrar için erkenmi davrandım?

testler arasında farklılık olabiliyomuş canım idrar testi için bence gününü bekle bazen geç döllenme oluyo çıkmayabiliyomuş idrarda ama kanda 1 haftalıkken bile çıkıyo
hemen umudunu yitirme adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo tatlımm

zaten eğer hamileyse bugün tam 4 haftalık oluyor hesaplayınca ama su beklemek cok zor kan yaptırsammı yaptırmasammı bilemiyorum ya sence ne yapsam

sabredebilirsen bekle bikaçgün daha zaten hamileysen olmıcaksın
ama sabredemem dersen yaptır testi rahat etsin içinn

bence hamılesın..2. çızgı çıkmazdı yoksa...kandan baktır ..

benım 2,5 ay negatf cıktı canım o testler yanlış 2,5 aylık ahmıleydım öğrendıgımde.
sabah ac karınla ilk ıdarara yap dogru cıkar

yok değilim ben kanda baktırmıştım bu ay ama kalmadım içim rahat etti öğrenince sonrada adet oldum zaten 2 aydır istiyorum

inşallah en kısa zamanda kalırsın cnmbenim ilk gebeliğim değil ama yinede bu bebeği cok istiyorum aslında planlı değildir bu ama neden bilmiyorum cokistiyorum suanda tekrardan hamile olmayı

inşallah en kısa zamanda kalırsın cnmbenim ilk gebeliğim değil ama yinede bu bebeği cok istiyorum aslında planlı değildir bu ama neden bilmiyorum cokistiyorum suanda tekrardan hamile olmayı

inşallah canım...ılk bebek kaç yasında...

19 aylık bi oğlum var oğlumdan öncek, ilk gebeliğimdede bebğimin kalbi durdu kürtajla aldırlar

benım 2,5 ay negatf cıktı canım o testler yanlış 2,5 aylık ahmıleydım öğrendıgımde.
sabah ac karınla ilk ıdarara yap dogru cıkar

ya bu sbhkini dediğin gibi yaptım sabah 5 uyandım cok sıkısmıstım gidim yapim dedim cıkmadı ama perşembe günü ayptım silikte olsa cıktı cok kasıklarım ağrıyor ben böyle regl ağrısı cekmem bugün biraz midemde bulantı oldu göğüslerim dokununca acıyor bide hep bi halsizlik kaç gündür uzandığım yere gözlerim gidiyor anlamadım reglme 4 gün var daha ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…