- 26 Şubat 2010
- 95
- 1
-
- Konu Sahibi cileklPASTa
merhaba kızlar ,günüm iki gün geçti hiç geçmezdi evde test yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi fazla koyu değildi inanamadım,aynı gün akşam yine yaptım yine pozitif çıktı.bir kaç gün sonra tekrar denedim negatif çıktı bir daha yaptım negatif, ben inananmıyorum bir pozitif bir negatif ne yapacağımı bilmiyorum ve günüm geldi akşam yine yaptım yine pozitif lütfen yardım edin ne bu şimdi hiçbirşey anlamadım...cevap yazın ve beni bilgilendirin sizlerde bu durumla karşılaştınız mı?
(şu ana kadar yaptığım gebelik testlerinde asla ikinci çizgiyi görmemiştim taki bu zamana kadar)
canım kan testi kesin sonuç veriyo bencede kanında baktır kafandaki tüm sorulardan kurtul
merhaba kızlar ,günüm iki gün geçti hiç geçmezdi evde test yaptım pozitif çıktı ama ikinci çizgi fazla koyu değildi inanamadım,aynı gün akşam yine yaptım yine pozitif çıktı.bir kaç gün sonra tekrar denedim negatif çıktı bir daha yaptım negatif, ben inananmıyorum bir pozitif bir negatif ne yapacağımı bilmiyorum ve günüm geldi akşam yine yaptım yine pozitif lütfen yardım edin ne bu şimdi hiçbirşey anlamadım...cevap yazın ve beni bilgilendirin sizlerde bu durumla karşılaştınız mı?
(şu ana kadar yaptığım gebelik testlerinde asla ikinci çizgiyi görmemiştim taki bu zamana kadar)
kan tahlili yaptırsam cıkarmı?
evet çıkarr mutlaka daha yeniyse bile betahcg değerinden anlıyolar
zaten eğer hamileyse bugün tam 4 haftalık oluyor hesaplayınca ama su beklemek cok zor kan yaptırsammı yaptırmasammı bilemiyorum ya sence ne yapsam
sabredebilirsen bekle bikaçgün daha zaten hamileysen olmıcaksın
ama sabredemem dersen yaptır testi rahat etsin içinn
off bilemiyorum ya cok kararsız kaldım sen buarada hamilemisin?
yok değilim ben kanda baktırmıştım bu ay ama kalmadım içim rahat etti öğrenince sonrada adet oldum zaten 2 aydır istiyorum
inşallah en kısa zamanda kalırsın cnmbenim ilk gebeliğim değil ama yinede bu bebeği cok istiyorum aslında planlı değildir bu ama neden bilmiyorum cokistiyorum suanda tekrardan hamile olmayı
benım 2,5 ay negatf cıktı canım o testler yanlış 2,5 aylık ahmıleydım öğrendıgımde.
sabah ac karınla ilk ıdarara yap dogru cıkar