Hamilemiyim degilmiyim kafam karıstı

Amin cok amin hemde birde bişeyı merak ettım yumurtlama gununden kac gun sonra varsa ıdrar testınde hamılelık bellı oluyor tam anlamıyla kac gun gecmesı lazım 🤷🏻‍♀️

O zaman umudumu kaybetmıyorum ben 🤣 daha suan 10 gun olacak yumurtlama gunumden bu yana benım 3 defa test yaptım sonuçlar hüsrana uğratmıştı🥹
Cnm benim çok erken test için aynen adet günü önemli hiç test yapma daha olsada çıkmaz zaten çok dayanamam diyosan adete 3. 4 gün kala erkem genelik testi yap

Aahhh aklım yapma derken test ellerime engel olamıyorum bakıyorum test elımde 🤣🤣🥹ama bugunde yaptım tek cızgıyı gorunce bekleyecem artık dedım hatta kendıme kızmıstım hamıle degılsın ıste yapma şu testı dıye 🤣

Aahhh aklım yapma derken test ellerime engel olamıyorum bakıyorum test elımde 🤣🤣🥹ama bugunde yaptım tek cızgıyı gorunce bekleyecem artık dedım hatta kendıme kızmıstım hamıle degılsın ıste yapma şu testı dıye 🤣
Canım merhaba adet oldun mı sanırım biz seninle aynı gün adet olduk ben doktor kontrolü altında takip yaptırdım. 5 Eylül de başladı adetim 9 n da bitti 11 n de yumurtam bir tane büyümüştü 15 mm di aynı gün test yaptım öcü pili gördüm. 2 gün aralıkla ilişki oldu.15 i doktora gittiğimde catlamıs yumurtan sönmüş dedi büyük ihtimalle ayın 11 ya da 12 si catladı. Hala adet olmadım. Adetime 5 gün var henüz ama yumurtlamaya göre 14 gün teorisiyle bakacak olursam duruma geciktim test yaptım ama negatif aklım allak bullak oldu. 😫

bu siteyi uzun zamandır. Takip edıyorum ama yenı kayıt oldum . Bu sorulardan cok soran olmuş ama ister ıstemez bende merak ettım evlıyım 1 senedır cocuk ıstemedık agustos 27 adet oldum 31 de bitti. Yumurtlama gunum eylul 11 di bız adet bıtımınden sonra aralıklı korunmasız ılıskı yaşadık yumurtlama gunude aynı sekıl ondan sonrası gunlerde yumrtlama gununden 2 gun sonra bende ufak ufak agrılar basları kasıklarımda falan batma ama özellikle belimde ve sırtım da agrı cok var şuanda bıle var adetıme 5 gun kaldı test yapıyorum tek cizgi yumurtlamadan bu yana 10 gun gecmıs sızce umut varmıdır yoksa kuruntumu yapıyorum
Merhaba belirtiler benzer adet oldunuz mu ?

Canım merhaba adet oldun mı sanırım biz seninle aynı gün adet olduk ben doktor kontrolü altında takip yaptırdım. 5 Eylül de başladı adetim 9 n da bitti 11 n de yumurtam bir tane büyümüştü 15 mm di aynı gün test yaptım öcü pili gördüm. 2 gün aralıkla ilişki oldu.15 i doktora gittiğimde catlamıs yumurtan sönmüş dedi büyük ihtimalle ayın 11 ya da 12 si catladı. Hala adet olmadım. Adetime 5 gün var henüz ama yumurtlamaya göre 14 gün teorisiyle bakacak olursam duruma geciktim test yaptım ama negatif aklım allak bullak oldu. 😫
Gec döllenmede olabılır kuzum belkı ıyı düşün iyi olsun🥹

X