Malesef onu söylemiyolar acıbademde yaptırdım orda sonuçlar 5den küçük olarak giriliyormuş tam değer yok bana da saçma geldiSonuç tam olarak kaç yazıyor?
Evet ben de okudum çok tuhaf bir durum oldu teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBence kanı adet olmazsan tekrarla formda kanda yanlışlıkla negatif çıkan başlık okumuştum
Teşekkür ederim kanda çıkmayınca kesin negatif dedim ama dediğiniz gibi ikisinde de çizgi var gibi yanlış olması tuhaf oluriki testin yanlış çıkması fazla olası değil. bence sabredin bir kaç gün sonra başka hastanede tekrar yaptırın.
Teşekkür ederim cevabınız için beklemek zor ama beklicez2 gün sonra tekrarla kanı
Başka yerde kanı tekrarla testinde bariz pembe çizgi var ve sanırım erken test yanılma payı çok az bu testin hakınızda hayırlısı olsunMerhaba reglime 2 gün kala bugün 2 tane predictor early markayla gebelik testi yaptım ve ikisi de Eki Görüntüle 2660528 silik olduğu için pozitif sandım. Ancak kan testi verdim sonucum >5 gebe değil negatif çıktı. Bunu yaşayan var mı? Hiçbir fikrim yok konu hakkında yardım edebilirmisiniz?
özür dilerim düzeltiyorum yanlış yazmışım <5Eğer yazdığınız doğruysa bu sonuc pozitif demektir.
>5 : Bu terim 5ten büyük anlamını taşıyor.
Çok teşekkür ederim beklemekten başka çözüm yok sanırımBaşka yerde kanı tekrarla testinde bariz pembe çizgi var ve sanırım erken test yanılma payı çok az bu testin hakınızda hayırlısı olsun
Eğer 5 çıktıysa yükselebilir erken olduğu için değer böyle çıkmış olabilir tekrar kan verin inşallah yükselmiştirözür dilerim düzeltiyorum yanlış yazmışım <5
Sorun değilözür dilerim düzeltiyorum yanlış yazmışım <5
Tamam o zaman bikaç gün bekliyimSorun değil
Eğer adet olmazsanız testi tekrarlayın
Bazen cikmayabiliyor
Bulmaya çalışayım konuyu peki sonunda hamilemiymiş acaba yoksa değilmiymiş?Burda bir konu daha okumustum bu sekilde idrarda silik cikmis kanda negatif mis bazen boyle olabiliyormus ben yasamadim ama o konuya bir bakin isterseniz
Doğru söylüyorsunuz olabilir ama malesef gittiğim hastane tam sonucu vermedi o yüzden de muallakta kaldıEğer 5 çıktıysa yükselebilir erken olduğu için değer böyle çıkmış olabilir tekrar kan verin inşallah yükselmiştir
Barkodunuz yokmuydu aslında internetten bakabilirdinizDoğru söylüyorsunuz olabilir ama malesef gittiğim hastane tam sonucu vermedi o yüzden de muallakta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?