Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim değilmiyim? İdrarda silik çizgi kanda negatif çıktı?
- Konu Sahibi denizsy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkengebelik #erkengebeliktesti gebelik testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu şekilde internetteki raporumBarkodunuz yokmuydu aslında internetten bakabilirdiniz
Eklentiler
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bence yükselicektir arada bir değer çünkü
- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Sonunu tam bilmiyorum canim hakkinda hayirlisi olsunBulmaya çalışayım konuyu peki sonunda hamilemiymiş acaba yoksa değilmiymiş?
Valla hiç anlamadım bu işten birşey yarın gidip başka yerde test yaptırasım varBence yükselicektir arada bir değer çünkü
Amin teşekkür ederimSonunu tam bilmiyorum canim hakkinda hayirlisi olsun
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Bencede öyle yapınValla hiç anlamadım bu işten birşey yarın gidip başka yerde test yaptırasım var
Cnm benim bundan daha silik çıktı hamileydimMerhaba reglime 2 gün kala bugün 2 tane predictor early markayla gebelik testi yaptım ve ikisi de Eki Görüntüle 2660528 silik olduğu için pozitif sandım. Ancak kan testi verdim sonucum <5 gebe değil negatif çıktı. Bunu yaşayan var mı? Hiçbir fikrim yok konu hakkında yardım edebilirmisiniz?
Canm sonucun ne oldu çok merak ettim aynı şeyi şuan yaşıyorum da çok kötü bı durum testlerim bunlar arkadaşlar yorum yaparmisiniz benim degerim sıfır çıktı adete üç gün kala verdim kanı altı tane test yaptm hepsinde hemen silik çizgi çıktı ilk 5dakikdaValla hiç anlamadım bu işten birşey yarın gidip başka yerde test yaptırasım var
Eklentiler
- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Nasil 0 cikiyor bariz hamilesiniz gayet net cizgiler belki gec döllenme olusmustur yarin tekrarlayin kan değerinde yukselme varmı görmüs olursunuz.Canm sonucun ne oldu çok merak ettim aynı şeyi şuan yaşıyorum da çok kötü bı durum testlerim bunlar arkadaşlar yorum yaparmisiniz benim degerim sıfır çıktı adete üç gün kala verdim kanı altı tane test yaptm hepsinde hemen silik çizgi çıktı ilk 5dakikda
Çok teşekkür ederim ya öyle aradayimki şuan ne var diye biliyorum nede yok çok şaşkınım 6test silik kan 0bakalm yarn tekrar vercem çok sağolun ilgilendiğiniz için var dimi bende öyle hissediyorum insaallh vardrNasil 0 cikiyor bariz hamilesiniz gayet net cizgiler belki gec döllenme olusmustur yarin tekrarlayin kan değerinde yukselme varmı görmüs olursunuz.
- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Merhaba reglime 2 gün kala bugün 2 tane predictor early markayla gebelik testi yaptım ve ikisi de Eki Görüntüle 2660528 silik olduğu için pozitif sandım. Ancak kan testi verdim sonucum <5 gebe değil negatif çıktı. Bunu yaşayan var mı? Hiçbir fikrim yok konu hakkında yardım edebilirmisiniz?
Canım merhaba aynı şeyleri bende yaşadım bugünnn. Sizin sonuö ne oldu? Bakın benim testlerimde bu şekilde ama kanda negatif çıktı adetime 2-3gün var.