• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim değilmiyim? İdrarda silik çizgi kanda negatif çıktı?

denizsy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
74
13
88
32
Merhaba reglime 2 gün kala bugün 2 tane predictor early markayla gebelik testi yaptım ve ikisi de
20200710_153116.jpg
silik olduğu için pozitif sandım. Ancak kan testi verdim sonucum <5 gebe değil negatif çıktı. Bunu yaşayan var mı? Hiçbir fikrim yok konu hakkında yardım edebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Bence kanı adet olmazsan tekrarla formda kanda yanlışlıkla negatif çıkan başlık okumuştum

iki testin yanlış çıkması fazla olası değil. bence sabredin bir kaç gün sonra başka hastanede tekrar yaptırın.

2 gün sonra tekrarla kanı

iki testin yanlış çıkması fazla olası değil. bence sabredin bir kaç gün sonra başka hastanede tekrar yaptırın.
Teşekkür ederim kanda çıkmayınca kesin negatif dedim ama dediğiniz gibi ikisinde de çizgi var gibi yanlış olması tuhaf olur

Merhaba reglime 2 gün kala bugün 2 tane predictor early markayla gebelik testi yaptım ve ikisi de Eki Görüntüle 2660528 silik olduğu için pozitif sandım. Ancak kan testi verdim sonucum >5 gebe değil negatif çıktı. Bunu yaşayan var mı? Hiçbir fikrim yok konu hakkında yardım edebilirmisiniz?
Başka yerde kanı tekrarla testinde bariz pembe çizgi var ve sanırım erken test yanılma payı çok az bu testin hakınızda hayırlısı olsun 🙏

Başka yerde kanı tekrarla testinde bariz pembe çizgi var ve sanırım erken test yanılma payı çok az bu testin hakınızda hayırlısı olsun 🙏
Çok teşekkür ederim beklemekten başka çözüm yok sanırım 🙏

Burda bir konu daha okumustum bu sekilde idrarda silik cikmis kanda negatif mis bazen boyle olabiliyormus ben yasamadim ama o konuya bir bakin isterseniz

Burda bir konu daha okumustum bu sekilde idrarda silik cikmis kanda negatif mis bazen boyle olabiliyormus ben yasamadim ama o konuya bir bakin isterseniz
Bulmaya çalışayım konuyu peki sonunda hamilemiymiş acaba yoksa değilmiymiş?

Eğer 5 çıktıysa yükselebilir erken olduğu için değer böyle çıkmış olabilir tekrar kan verin inşallah yükselmiştir
Doğru söylüyorsunuz olabilir ama malesef gittiğim hastane tam sonucu vermedi o yüzden de muallakta kaldı

Back