• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim cok merak ediyorum

ALLAH yüzünü güldürür inşallah canım yanında damla ve bana da diğer arkadaşlarımıza da hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı evlatlar bekleyelim bakalım ben hepimizden hamileyiz diye haberler alacağımıza inanıyorum

Amin canım inşallah. bulantılardan şüpheleniyorum. normalde hiç olmazdı. hepimiz güzel haberler verelim inşallah :)

ALLAH VERDİKTEN sonra imkansızlık yok canım ama evet birden bazı olumsuz şeyleri öğrenince insan kötü oluyor eskiden insanlar pat diye hamile kalıyormuş şimdi yediklerimizden mi içtiklerimizden mi bünyemizden mi anlamadım sorun olmasa da insanlar geç hamile kalıyor bol bol dua edelim birbirimize inşallah güzel haberler alırız
inşallah canım DUANIN açmadığı kapı yok. biz biliyoruz ki bizim istediklerimiz RABBİMİN yanında bolca var. bize de ondan bıkmadan usanmadan umutsuzluğa kapılmadan istemek düşüyo. O isterse herşey olur. Rabbim istemeyi bilenlerden eylesin bizi dualarımızı kabul etsin inşallah..

olumsuz olursa da moral bozma hazirana olur inşallah biz damlayla birbirimize moral veriyorum üzülmekle olacak şey değil canım moralli olacaksın bu iş de

doğru diyosun canım ama insan çok isteyince böyle belirtilerde olunca çok hevesleniyor. olumsuz olduğu zamanda ben çok üzülüyorum. şuan bile midem bulanıyor :)
Allah gönlümüze göre versin inşallah.

doğru diyosun canım ama insan çok isteyince böyle belirtilerde olunca çok hevesleniyor. olumsuz olduğu zamanda ben çok üzülüyorum. şuan bile midem bulanıyor :)
ben de çok ağladım ama moralimi bozmamaya çalışıyorum canım elden bir şey gelmiyor :(

Bencede bozma moralini cnm. Allah isterse olur bol bol dua et rabbime. Ayna bana gercekten buraya üye olduğum günden bu yana çok destek oldu saolsun arkadaşım, gerçekten moralimede iyi geldi. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarımın çoğuna anlatamıyorum derdimi ama burda benim gibi derdine care arayan arkadaşlar var onlarla daha rahat konuşabiliyosun. İnşallah gelcek ay güzel haberler paylaşırız burda

Bencede bozma moralini cnm. Allah isterse olur bol bol dua et rabbime. Ayna bana gercekten buraya üye olduğum günden bu yana çok destek oldu saolsun arkadaşım, gerçekten moralimede iyi geldi. Yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarımın çoğuna anlatamıyorum derdimi ama burda benim gibi derdine care arayan arkadaşlar var onlarla daha rahat konuşabiliyosun. İnşallah gelcek ay güzel haberler paylaşırız burda

inşallah canım güzel haberlerimiz olsun. bende forumu hep okurdum ama hiç bir zaman yazamadım. kimseye de bir şey soramadım. bugün sizin yazdıklarınızı okuyunca bende konuşup paylaşmak istedim.
yarın regl olmazsam Cuma gününe kadar beklicem. o zaman tekrar bir test yaparım. heyecanlıyım :)

damla yakın arkadaşlarımdan daha iyi geliyorsun sen de bana canım burada birkaç arkadaşım daha vr ALLAH onlardan da razı olsun yakın arkadaşlarım çocukları var benim gibi zorluk çekmediler iş konusunu da hallettiler maddi manevi sıkıntıları daha az onlara anlatırken bakıyorum sadece kendimi üzüyorum ben mutlu haberler alacağımza inanıyorum gönderdiğiim duayı okuyalım

Komşularımdan biri hamile bugün dedi ya sana da söylüyorum ama üzülmedin değil mi yani kıskanır mı imrenir mi diye çok düşündüm dedi ben de neden kıskanayım olur mu dedim Rabbimin hazinesi sonsuz bana da nasip eder inşallah dedim ben kıskanç bir insan olmadım insanların böyle demesi beni üzüyor herkes bir tuhaf

Back
X