- Konu Sahibi miraclkrds
Nasip bakalım sizde yaptırın bence aklınız kalmasın en azındanÜzülme canım inşallah önümüzdeki aya kalırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip bakalım sizde yaptırın bence aklınız kalmasın en azındanÜzülme canım inşallah önümüzdeki aya kalırsın
Günüme çok varNasip bakalım sizde yaptırın bence aklınız kalmasın en azından
Nasip bakalım sizde yaptırın bence aklınız kalmasın en azından
Bende acımsı tat var bugün erken gebelik testi yaptım çoook bellisiz ikinci çicgi var gibi ama emin değilimAgzinin tadi bozulan var mi? Metal tadi var agzimda. Bazen de acimsi tat oluyor. Adetime 7 gun var daha
Bende acımsı tat var bugün erken gebelik testi yaptım çoook bellisiz ikinci çicgi var gibi ama emin değilim
İnşallah ya bende aynı durumdayım belli belirsiz bi çizgi var belirtilerim çokIlk hamileligimde hic boyle bir sey olmadi. 5 ay once 11. Haftada bebegimin kalbi durdu. O hamileligimde olmustu bu sekilde. Ama suan daha yogun bir sekilde hissediyorum. Iliskiden 4-5 gun sonra basladi..Hem metal tadi var hem de acimsi bir tat var sizin de soylediginiz sekilde.. Her gun ictigim kahveyi keyifle icemiyorum tadi bir acayip geliyor. Baska belirtilerim de var ama en belirgin olani agiz tadi degisimi.
Bugun test yaptim silik cizgi diyemeyecegim bir sekilde fotografta bile cikmayan birsey var gibi ama yaniliyor da olabilirim. Daha erken gerci birliktelikten sonraki 10. Gun bugun.
Bazi testler yalanci pozitif veriyor. Bu forumda cok denk geldim. Oyuzden en iyisi kan testi. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Benim 7 gün kala regl ağrısı gibi ağrı başlamıştı sadece ve tek taraflı göğüs ağrım oldu normalde ikisi de ağrırken sadece sol göğsüm ağrımıştı. Yani oluyor evet :)Mrb bayanlar adet oncesi agrı 8gun once baslar mı gecen ay ovülasyon testi kullandim adet bitiminden 8ci günü yumurtladim adet takvimine gore 4gun once bu ayda test kullanmadim ama iki sekildede ne olur olmaz diye iliski yasadim 19da adet olucam 11de bel agrisi adet olucakmis gibi kasik agrisi kalcam ve bacaklarim agiriyor bazen de hani grip olursunda kemiklerin agirirya o sekilde agri adet olucagim zaman goguslerim agurir ama bu ay gogus agrim yok
Ozaman adeti beklicez teşekkür ederimBenim 7 gün kala regl ağrısı gibi ağrı başlamıştı sadece ve tek taraflı göğüs ağrım oldu normalde ikisi de ağrırken sadece sol göğsüm ağrımıştı. Yani oluyor evet :)
Ilk defa bu sekilde bir bel agrisi yasadim acaba hamilemiyim diye merak ettim bazanin sandığını kaldircaktim bisey al.ak icin ilk denedim belim cok agirdi kaldiramadim ikincide kendimi sıkarak kaldırdımBenim 7 gün kala regl ağrısı gibi ağrı başlamıştı sadece ve tek taraflı göğüs ağrım oldu normalde ikisi de ağrırken sadece sol göğsüm ağrımıştı. Yani oluyor evet :)
Kendinizi bu duruma çok inandırmayın ben kendimi hamile sanıyordum iki tane erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim negatifi görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldüIlk defa bu sekilde bir bel agrisi yasadim acaba hamilemiyim diye merak ettim bazanin sandığını kaldircaktim bisey al.ak icin ilk denedim belim cok agirdi kaldiramadim ikincide kendimi sıkarak kaldırdım
Bu aksam test yapicam eger negatifse adeti beklerimKendinizi bu duruma çok inandırmayın ben kendimi hamile sanıyordum iki tane erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi verdim negatifi görünce kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
Bence adetini bekleBu aksam test yapicam eger negatifse adeti beklerim
Tmm bekleyeyim o zamanBence adetini bekle
Çünkü şimdi test yapsan çıkmazsa tekrar tekrar yapacaksınTmm bekleyeyim o zaman
En iyisi beklemek 2gun varÇünkü şimdi test yapsan çıkmazsa tekrar tekrar yapacaksın
Bakalım kuzum bir yanım yap diyor bir yanım belki gecikmiştir diyor. Eşime işten gelirken al dedim yine bakalım bir cesaret yapabilirsem yarın sabah yaparım belki. Senin de inşallah olur canım hem senin bak rahminde olmuş demekki benim 3 yıl korunmasız 1 aşılama olmama rağmen ne kimyasal ne dış gebelik ne de düşük geçirdim. Yani bende ne var olmaması için hiç bilmiyorum. Umarım güzel güzel bebişlerin olurtravelleerr canım kesinlikle bir test yap, hamileliğin ilk haftaları akıntı olur hatta baya olur, kasık ağrısı da olur, nasip tabiki ama ilişkiye ara verin zaten hamileysen ilk 3 ay ilişki olmaması lazım tabi gine doktorla konuşmak lazım, sen bugün bir test al sabah ilk idrarla yaparsın, hadi inşallah, bende çok istiyorum iki düşüğüm oldu bizde 5 ay oldu deneyeli daha bişey yok, inşallah bu ay benimde tutar artık bebişimiz gelir
Ya benim her regl dönemi agzimin tadi gider bu ay ilk kez bogazimda terkos tadi hissettim midemi bulandirdiAgzinin tadi bozulan var mi? Metal tadi var agzimda. Bazen de acimsi tat oluyor. Adetime 7 gun var daha