• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri çok meraktayım

Bence sizde adet günün geçmesini bekliceksiniz mecbur ben bazen psikolojikmi acaba diyorum sizce bel ve kasık ağrısı psikolojik olabilirmi bide göğüslerimde arada sızlama var ama hassaslaşma çok yok ben hafif sıkınca ağrı oluyor
Psikolojikte olabilir canım umudunu kırmak istemem ama ben önceki aylar takıntı yapmıştım biraz heryerim agriyodu sizliyodu bu ay hiç takıntı yapmadım

2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı sağlık kabinine verdim kanı orayada hiç güvenmedim ama bugün yine 2 erken gebelik 2 tane kaset test aldım bende beklemedeyim çok zor bi durum gerçekten. Amin canım ben senden haber beklicem
Regl gününüz ne zaman sizin

Kızlar benim hiç umudum yok ama sizde de oldu mu gebe kalırken alt karın kasıklarda doluluk hissi şişti karnım ödem oldu adetim gecikti bu ay pko var yumurtlama bilmiyorum takip etmedm bi kaç kes ilişki oldu sık olmadı göğüs hassasiyetim var onun dışında bişey yok 6 yıldır beklyrm o yüzden umudum yok.. test her yaptğmda adet olyrm bu sefer inatla yapmadım🤭

Kızlar benim hiç umudum yok ama sizde de oldu mu gebe kalırken alt karın kasıklarda doluluk hissi şişti karnım ödem oldu adetim gecikti bu ay pko var yumurtlama bilmiyorum takip etmedm bi kaç kes ilişki oldu sık olmadı göğüs hassasiyetim var onun dışında bişey yok 6 yıldır beklyrm o yüzden umudum yok.. test her yaptğmda adet olyrm bu sefer inatla yapmadım🤭
Kaç günün geçiyor

Back
X