Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim cok heycanliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

D1DEM

Geleceğin günü sabırla bekliyorum ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
12.521
21.567
348
33
Merhabq kızlar araniza yeni katildim esimde toplamda 4 kere çalıştık 2 si yumurtlama zamanimda 1 tanesi oncesi ve 1 tane sonrasinda en son ayim 5. De adet olmustum simdi 3 4 gundur kasiklarim cok fena ve goguslerim agriyo cok heycanliyim ilk gebeligim sizce hamile olma ihtimalim nedir adetime daha 8 gun var

Insallah hamilesindir ama vucuduny dinleyince tamam korunmadk beraber olduk yumurtlamaya denk geldi tutmamasi imkansiz gibi dusunebiliyo. Kendi kendine belirti ariyo veya direk belirtileri gebelige yorumluyo cok stres heyecan yapmadan gecirmeye calis bu sureci. Ama insallah bebegin seninledir🙏😊

Cok iste elbette hepimiz cok istedik fakat beklemeden gecikme olmadan heyecanla strese sokarsan sureci zorlastirirsin daha da cok.
Yani haklısınız rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah beklemekten başka çare yok :110:

Simdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok

Insallah hamilesindir ama vucuduny dinleyince tamam korunmadk beraber olduk yumurtlamaya denk geldi tutmamasi imkansiz gibi dusunebiliyo. Kendi kendine belirti ariyo veya direk belirtileri gebelige yorumluyo cok stres heyecan yapmadan gecirmeye calis bu sureci. Ama insallah bebegin seninledir🙏😊
Insallah 🙏🙏🙏

Sen nezaman anladin canim

10 gün falan vardı gerçekten imkansız gibi görünüyor ama anlamıştım. Ama testte çıkması için 1 hafta kadar daha bekledim tabii. Yine de adetten 2 3 gün önceki testte sonuç aldım benim hormonlar aniden yukseliyo galiba :KK70::rolleyes: bat gelene kadar da pozitife inanamadım orası da ayrı :KK70:

Es
10 gün falan vardı gerçekten imkansız gibi görünüyor ama anlamıştım. Ama testte çıkması için 1 hafta kadar daha bekledim tabii. Yine de adetten 2 3 gün önceki testte sonuç aldım benim hormonlar aniden yukseliyo galiba :KK70::rolleyes: bat gelene kadar da pozitife inanamadım orası da ayrı :KK70:
Benim adetime daha 8 gun var beklicem ozaman az once hastanede kontrol yapri ultrasin ve test negativ cikti

Simdi hastaneye geldim kontrol yaptırdım test yapti negativ cikti ultrason bakti hamilelik yok dedi ben rahim agzindan ameliyat olmustum nolur nolmaz gösterim dedim hersey yolunda ama gebelikde yok
Daha adetine varmış olsa da çıkmaz ki

Beklemelisin tabii ki. Negatifte olabilir sen istediğin içinde belirti var sanıyo olabilirsin. Yoksa da moralini bozma bebekler geleceği zamanı bilir :KK66:
Insallah tek istedim o okadar heycanliyimki bazen gozlerim doluyo

Back