Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah Canım ya yarın bi daha tekrarlayıp kan versem mi acabaÇizgiyi gördüm bn baya silik çıkmış belki daha çok yenidir hamilesin sanırım
En kesin çözüm kan 5 ve üzeri çıkarsa değerin hamilesin demektir inş hakkında hayırlısı olur inş çok gzl heyecanlar bunlarAy hadi inşallah Canım ya yarın bi daha tekrarlayıp kan versem mi acaba
Bende korkuyorum öyle olursa diye Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu onun yerine o günden beri peçeteye gelen kahvemsi bi akıntı var Can'ım bilemiyorum bende. Adet olmayı bekledim ama gelmeyince bi test yapayım dedim böyle çıktı. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı kızlar. Allah isteyen herkese bebişini nasip etsinBende de aynı böyle olmuştu ama hamile değilmişim
İnşallah Canım benim çok teşekkür ederim bakalım kısmette varsa olurEn kesin çözüm kan 5 ve üzeri çıkarsa değerin hamilesin demektir inş hakkında hayırlısı olur inş çok gzl heyecanlar bunlar
Herşeyin hayrlisi hber ver olurmu eğer kan testi yaptırırsanİnşallah Canım benim çok teşekkür ederim bakalım kısmette varsa olur
Hımm kahverengi akıntı olması yüksek ihtimal hamile olduğunuzu gösteriyor, inşallah öylesinizdir hemen kan testi yaptırın bencedeBende korkuyorum öyle olursa diye Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu onun yerine o günden beri peçeteye gelen kahvemsi bi akıntı var Can'ım bilemiyorum bende. Adet olmayı bekledim ama gelmeyince bi test yapayım dedim böyle çıktı. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı kızlar. Allah isteyen herkese bebişini nasip etsin
Tamam canım inşallah güzel haberler veririm sizeHerşeyin hayrlisi hber ver olurmu eğer kan testi yaptırırsan
Heyecanla bekliyrmTamam canım inşallah güzel haberler veririm size
İnşallah Canımm yaptırınca hemen sonucu yazarım olumlu veya olumsuzHımm kahverengi akıntı olması yüksek ihtimal hamile olduğunuzu gösteriyor, inşallah öylesinizdir hemen kan testi yaptırın bencede
Evet bekliyoruz hayırlı haberlerinizi , darısı başıma:)İnşallah Canımm yaptırınca hemen sonucu yazarım olumlu veya olumsuz
İnşallah canım Sen ne zamandır istiyorsun bebişiEvet bekliyoruz hayırlı haberlerinizi , darısı başıma:)
6 aylık evliyim son 4 aydır istiyorum.. Ama tık yoknşallah canım Sen ne zamandır istiyorsun bebişi
İnşallah olur canım sıkma canını stres en büyük düşman. Bende bir buçuk senelik evliyim. İki kere öylesine denememiz oldu bu ilk ciddi girişimiz bakalım hayırlısı canım var mı yok mu bilemiyorum bende6 aylık evliyim son 4 aydır istiyorum.. Ama tık yok
Canım ben 1 yıla yakın istemedim. Korunmayı bırakınca hemen olur düşüncesiyle dogum yapıcagım ayı bile hesaplıyodum :)) ama 8 ay olmadı. En son doktora gittim akıntı için ftil verdi o ay hamile kaldım. Cevremdede bu şekilde hamile kalan olmuş. Sanırım akıntı engelliyor. Şu an ikinci hamileliğim 4 aydır olmuyordu. Dr enfeksiyon car dedi. İlaç ftil kullandım. Ertesi ay ovulasyon testiyle hamile kaldım. İnşallah seninde olur daha 4 ay erken :)6 aylık evliyim son 4 aydır istiyorum.. Ama tık yok
Evet erken aslında bende hemen olur düşüncesinde olduğum için hayal kırıklığı oldu baya.. Sabırsızlık var biraz biran önce bebeğimi istiyorum, ama bir söz vardır insanlar plan yapar Tanrı gülümsermiş diye, Rabbimin bir bildiği vardır bekleyeceğiz sabırla..Canım ben 1 yıla yakın istemedim. Korunmayı bırakınca hemen olur düşüncesiyle dogum yapıcagım ayı bile hesaplıyodum :)) ama 8 ay olmadı. En son doktora gittim akıntı için ftil verdi o ay hamile kaldım. Cevremdede bu şekilde hamile kalan olmuş. Sanırım akıntı engelliyor. Şu an ikinci hamileliğim 4 aydır olmuyordu. Dr enfeksiyon car dedi. İlaç ftil kullandım. Ertesi ay ovulasyon testiyle hamile kaldım. İnşallah seninde olur daha 4 ay erken :)
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına sterlicya6 inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizlerleCanım ben 1 yıla yakın istemedim. Korunmayı bırakınca hemen olur düşüncesiyle dogum yapıcagım ayı bile hesaplıyodum :)) ama 8 ay olmadı. En son doktora gittim akıntı için ftil verdi o ay hamile kaldım. Cevremdede bu şekilde hamile kalan olmuş. Sanırım akıntı engelliyor. Şu an ikinci hamileliğim 4 aydır olmuyordu. Dr enfeksiyon car dedi. İlaç ftil kullandım. Ertesi ay ovulasyon testiyle hamile kaldım. İnşallah seninde olur daha 4 ay erken :)
B Btayman canım sonucunu merak ettim allah gönlüne göre versin :)