• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim bi testime bakın kızlarrr

Btayman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
127
38
18
36
kızlar ikinci çizgi hayalet gibi var mı ben mi abartıyorum acaba

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 435
Bu sanki daha net bi bakın nolur

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 462
Çizgiyi gördüm bn baya silik çıkmış belki daha çok yenidir hamilesin sanırım :anneadayı::KK55::KK9:

Bende de aynı böyle olmuştu ama hamile değilmişim :KK43:
Bende korkuyorum öyle olursa diye Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu onun yerine o günden beri peçeteye gelen kahvemsi bi akıntı var Can'ım bilemiyorum bende. Adet olmayı bekledim ama gelmeyince bi test yapayım dedim böyle çıktı. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı kızlar. Allah isteyen herkese bebişini nasip etsin

Bende korkuyorum öyle olursa diye Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu onun yerine o günden beri peçeteye gelen kahvemsi bi akıntı var Can'ım bilemiyorum bende. Adet olmayı bekledim ama gelmeyince bi test yapayım dedim böyle çıktı. Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı kızlar. Allah isteyen herkese bebişini nasip etsin
Hımm kahverengi akıntı olması yüksek ihtimal hamile olduğunuzu gösteriyor, inşallah öylesinizdir hemen kan testi yaptırın bencede

6 aylık evliyim son 4 aydır istiyorum.. Ama tık yok :KK43:
İnşallah olur canım sıkma canını stres en büyük düşman. Bende bir buçuk senelik evliyim. İki kere öylesine denememiz oldu bu ilk ciddi girişimiz :KK49: bakalım hayırlısı canım var mı yok mu bilemiyorum bende

6 aylık evliyim son 4 aydır istiyorum.. Ama tık yok :KK43:
Canım ben 1 yıla yakın istemedim. Korunmayı bırakınca hemen olur düşüncesiyle dogum yapıcagım ayı bile hesaplıyodum :)) ama 8 ay olmadı. En son doktora gittim akıntı için ftil verdi o ay hamile kaldım. Cevremdede bu şekilde hamile kalan olmuş. Sanırım akıntı engelliyor. Şu an ikinci hamileliğim 4 aydır olmuyordu. Dr enfeksiyon car dedi. İlaç ftil kullandım. Ertesi ay ovulasyon testiyle hamile kaldım. İnşallah seninde olur daha 4 ay erken :)
B Btayman canım sonucunu merak ettim allah gönlüne göre versin :)

Canım ben 1 yıla yakın istemedim. Korunmayı bırakınca hemen olur düşüncesiyle dogum yapıcagım ayı bile hesaplıyodum :)) ama 8 ay olmadı. En son doktora gittim akıntı için ftil verdi o ay hamile kaldım. Cevremdede bu şekilde hamile kalan olmuş. Sanırım akıntı engelliyor. Şu an ikinci hamileliğim 4 aydır olmuyordu. Dr enfeksiyon car dedi. İlaç ftil kullandım. Ertesi ay ovulasyon testiyle hamile kaldım. İnşallah seninde olur daha 4 ay erken :)
Evet erken aslında bende hemen olur düşüncesinde olduğum için hayal kırıklığı oldu baya.. Sabırsızlık var biraz biran önce bebeğimi istiyorum, ama bir söz vardır insanlar plan yapar Tanrı gülümsermiş diye, Rabbimin bir bildiği vardır bekleyeceğiz sabırla..

B Btayman canım sonucunu merak ettim allah gönlüne göre versin :)
Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına sterlicya6 sterlicya6 inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle :KK68:

Back