• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim bi testime bakın kızlarrr

Evet erken aslında bende hemen olur düşüncesinde olduğum için hayal kırıklığı oldu baya.. Sabırsızlık var biraz biran önce bebeğimi istiyorum, ama bir söz vardır insanlar plan yapar Tanrı gülümsermiş diye, Rabbimin bir bildiği vardır bekleyeceğiz sabırla..
Aynen Can'ım sabırla beklemek en güzeli. Ben o üstün körü denemelerde bile kendi kendimi yiyordum var mı acaba diye. Bu ay da hissettiklerimi psikolojik olarak değerlendirdim hep inşallah sonuç psikolojik olmaz:KK36:

Kızlar bu da bugünkü testim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 169
Bence hamilesin ama kan testiyle dogrula canım :) hayırlısı olsun

%99 10 günlük ha mi le sinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Benimde böyleydi yada azcık koyusuydu 148 çıkmıştı deger. bakalım senin kaç çıkacak :))

cnm dün silik çıktı bugun beta hgc değerin arttı koyulaştı hergün dahada artacak testler yüzde 99 dogrudur sen hamilesin güven bana

Kızlar böyle silik çıkıp kanda negatif olan çok okudum ya valla içim bi fena :KK17:

Canım hamilede genede kan testini görmeyince insan tamam hamileyim diyemiyor :) bende öyle oldu

Kızlar böyle silik çıkıp kanda negatif olan çok okudum ya valla içim bi fena :KK17:

cok istisnadır öyleleri hamile olmasan o dahada koyulaşmazdı beta değerin artıyor cunku ben ikilere hamileydim daha adetim geçmeden silik çıkmıştı düşün

Back