- 6 Eylül 2020
- 17
- 12
- 3
- 29
- Konu Sahibi melismelis2
-
24 döngüNisanin 20 de olman gerekiyor kac haftada bir döngun soyle hesapliyalim
2 defada test yanlış sonuç verırmı emın olamadım ama çok merak edıyorum3 gun gecmis istersen kan ver kaset testte cikmiyorsa
Belki geç döllenme olabilir canımMerhabalar son adet günüm martın 20 sindeydı 3 gün önce regl olmam gerekıyordu ama hala olmadım 2 kere de test yaptım negatif çıktı ama hala şüphelıyım çünkü kendimi bildim bileli hep adetim günü gününe olur hatta erken bıle gelır. Ne düşünüyosunuz başına böyle bişey gelen varmı daha önce?
Kanda çıkarmı pekiBelki geç döllenme olabilir canım
Adete yakın yumurtlama söz konusu olduysa
Aynen 1 gun gecikince hemen cikmisti benim tek benim görebildigim yinede kan verirse ici rahatlar3 gün gecikmeye çıkardı diye tahmin ediyorum hormonal vb sebeplerle gecikmiş olabilir
Peki adete yakin yumurtlama olduysa iliski olmadiysa yinede gebe kalma ihtimali olabiliyormu yumurtlama adet sonrasiysao gunlerde iliski olup adete yakin zamanlarda olmasabileBelki geç döllenme olabilir canım
Adete yakın yumurtlama söz konusu olduysa
Yani canım ilişki olmadan hamile nasıl kalasın kızPeki adete yakin yumurtlama olduysa iliski olmadiysa yinede gebe kalma ihtimali olabiliyormu yumurtlama adet sonrasiysao gunlerde iliski olup adete yakin zamanlarda olmasabile
En doğrusu canım inşallah bebiş seninledirSanırım 1-2 gün bekleyip kan testi yaptırıcam
Askom soyle anlatayim adet bitimi genelde yumirtluyom digrr gebelugim oyle oldu 21 gunde adet goruyorum 8 gibi basliyor yumurtlama o haftayi komple degerlerdim 4 gundur falan degerlendirimiom eee yoruldum artik nasil olsa 4 gun kaldi diye eger bu 4 gun icimde yumurtlama olduysa bosa gitti yani yumurtlama agrisini adet bitiminde yasayip oyle gebe kalmistim bir oncekiniYani canım ilişki olmadan hamile nasıl kalasın kız
Ama mesela korunmadın birlikte oldun o ara yumurtlamaya denk geldi ertesi günü mesele sperm 120 saat kadar canlı kalabiliyor nasipse denk gelir bebek oluşur hatta üzerine bile adet görebilirsin
O yüzden bebek istemiyorsan korunacaksın saldım çayıra olunca çayır bebek oluyo
Yani canım ilişki olmadan hamile nasıl kalasın kız
Ama mesela korunmadın birlikte oldun o ara yumurtlamaya denk geldi ertesi günü mesele sperm 120 saat kadar canlı kalabiliyor nasipse denk gelir bebek oluşur hatta üzerine bile adet görebilirsin
En son iliskim pazar gunu haa gunu kadar ful degerlendirdim pazardan sonra durdum artik yoruldum napimm tuttuysa o gunler artik bide olursa bugun adam gözüme bakiyorYani canım ilişki olmadan hamile nasıl kalasın kız
Çok sık sık değerlendirmekte iyi değilEn son iliskim pazar gunu haa gunu kadar ful degerlendirdim pazardan sonra durdum artik yoruldum napimm tuttuysa o gunler artik bide olursa bugun adam gözüme bakiyorgunume 3 gun kaldi diye artik bat bekledigim icin zevkde alamiom
İşte kopmle değerlendireceğine bir gece degerlendir , bir gece boş geçir bir gece değerlendirme şeklinde yaparsan spermde azalmazAskom soyle anlatayim adet bitimi genelde yumirtluyom digrr gebelugim oyle oldu 21 gunde adet goruyorum 8 gibi basliyor yumurtlama o haftayi komple degerlerdim 4 gundur falan degerlendirimiom eee yoruldum artik nasil olsa 4 gun kaldi diye eger bu 4 gun icimde yumurtlama olduysa bosa gitti yani yumurtlama agrisini adet bitiminde yasayip oyle gebe kalmistim bir oncekini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?