Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim bilmiyorum elim ayagim uyustu. Esim eczaeden tedt getiricek simdi. Ama imkansiz. Olamaz.Silik bi çizgi gördüm.![]()
Allahim bilmiyorum elim ayagim uyustu. Esim eczaeden tedt getiricek simdi. Ama imkansiz. Olamaz.
Evet ben de görüyorum silik çizgiKizlar nolursunuz bakin hamilemiyim benmi kafayi yiyorum yoksa
Hamilesin canım hayırlı olsun neden imkansız olsun kiAllahim bilmiyorum elim ayagim uyustu. Esim eczaeden tedt getiricek simdi. Ama imkansiz. Olamaz.
Ya gercektenmi hamilemiyim allahim nolur dogru olsun nolursun rabbim aylardir cektigim aci aktigim göz yasinin haddi hesabi yok. Su an hüngür hüngür agliyorumVar bence çokta silik değil belli oluyor.Hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
Ya bilmiyorum sizce öylemiyim test yanlis olabilirmi bunlar basit tedtlerHamilesin canım hayırlı olsun neden imkansız olsun ki
İnşAllah ALLAH kısmet etmiştir bu defa canım. Seni çok iyi anlıyorum. Yeni testin geldi mi? Onu da yap at buraya bakalımYa gercektenmi hamilemiyim allahim nolur dogru olsun nolursun rabbim aylardir cektigim aci aktigim göz yasinin haddi hesabi yok. Su an hüngür hüngür agliyorum![]()
Yanlış olacağını sanmıyorum canım bariz belli çünkü ne zamandır istiyordunYa bilmiyorum sizce öylemiyim test yanlis olabilirmi bunlar basit tedtler
Ben de aynı senin gibiyim suan şoktayım yanlıstır diye düşünüyorum benimkinde de silik cizgi cıktıYa bilmiyorum sizce öylemiyim test yanlis olabilirmi bunlar basit tedtler
Silik çizgi pozitif sayiliyor diye biliyorum benimde bir sorum olacak regl gormesine ragmen hamile olan birsuru kadin duydum peki kanama halindeyken test yapilir mi ?Ben de aynı senin gibiyim suan şoktayım yanlıstır diye düşünüyorum benimkinde de silik cizgi cıktı