hamilemiyim??acil yardım:(

Benim 25degerimi goren doktor 3hafta sonra gel demisti hatta cik agrin olursa dis gebelik olabilir demisti ve ben sevinememistim bile
Bence farkli hastaneye gitme deger araliklari farkli olabiliyomus sen ayni hastanede baska bi doktora git sonucu alinca bana da haber ver merakla bekliyorum
Seni okadar iyi anliyorum ki ben cumadan pazartesiye nasil zor bekledim

Benim adetim 10 ün geçmesine rağmen idrar testlerinde çıkmamıştı dediğin gibi tatlım geç döllenmeydi kan testinde kesin sonuç almıştım

mrb lay_la benim de son adet tarihim 7 temmuz..adetim 1 hafta gecikince 3 tane idrar testi yaptım ve hepsi tek çizgi çıktı malesef ben 6 aylık evliyim ve korunmayı bu ay bıraktık..hala adet olmayınca 19 agustosta kan testi yaptırdım ve sonuc 1.20 yani negatif.. ama kendimi hamile gibi hissediyorum..benım sag yumurtalıgımda 5cm buyuklugunde kist var bunu da korunmayı bıraktıktan 1 hafta sonra ogrendım..doktor bunun gebeliği geciktirebilecegini soylemisti..ve adetimin 3.gunu baslamam ıcın diane 35 verdi..fakat adet olmadıgımdan baslayamadım..dun baska bır doktora gıttım acaba kistte buyume var mı dıye kontrole..ama kuculdugunu ve PKO oldugun u soyledı..ve sadece sag yumurtalıgıma baktı kıst var deyınce..rahmıme bıle bakmadı..ıcımden bır ses hamıle oldugumu soyluyor..ne yapacagımı bılemez durumdayım..adet sokturucu verdı fakat almadım bıle..kullanmak ıstemıyorum..karmakarısıgım su an ((

en az 10 gun bekle.ben hamıle oldugumu ogrendım bır haftalık dedı doktor ama sonra kımyasal gebelık oldu bebek tutunamadı.ve adetle attı.su an adetım.on gun gecıktıkten sonra kan testı yaptır beta hcg değerlerıne bakılsın.50 dn yuksekse garantı hamılesın ama altıysa bıraz sorunlu oluyor.ınsallah hamılesındır.bekle 10 gun sonra haberlerını alalım ınsallah:))

canım ne oldu senın ıs tan olarak?:)

adet söktürücüyü kullanmayayım yani öyle mi diyorsun cnm :) boşa mı ümitleniyorum yoksa yaa :S

devlet hastanesinin acilinde beta hcg ye bakıyorlar mı ve sonuç hemen çıkıyor mu acaba??

hamileyiimmmmmmmm ama daha çok yeniymiş.. 34.38 çıktı beta hcg sonucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…