• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim??acil yardım:(

Benim 25degerimi goren doktor 3hafta sonra gel demisti hatta cik agrin olursa dis gebelik olabilir demisti ve ben sevinememistim bile
Bence farkli hastaneye gitme deger araliklari farkli olabiliyomus sen ayni hastanede baska bi doktora git sonucu alinca bana da haber ver merakla bekliyorum
Seni okadar iyi anliyorum ki ben cumadan pazartesiye nasil zor bekledim

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.
lütfen yardımcı olun bana.son adet tarihim 6 temmuz.bugün 32. gün ve ben hala hasta olmadım.Kasıklarımda dört gün öncesinden batmalar başladı.Ara sıra midem bulanıyor.İştahım çok arttı.Bir koku gelse burnuma tiksiniyorum.En FAZLA adetim 2 gün gecikirdi.dün idrar testi (31.gün) yaptım tek çizgi çıktı.yazılanları okudum geç döllenme olunca idrar testinde çıkmıyormuş.Kan testi yaptırmalımıyım.

Benim adetim 10 ün geçmesine rağmen idrar testlerinde çıkmamıştı dediğin gibi tatlım geç döllenmeydi kan testinde kesin sonuç almıştım :49:

bunu yazdıktıktan sonra gitiim kan testi yaptırdım.değerim 0,38 çıktı hamıle degılsınız dedıler.tatıle gıttım dondum dun dra gıttım kan testı yaptırdım degerım 26.49 hamıleyım.ama dr ultrasonla baktı gebelık kesesı goremedım dedı.folık asıt verdı.dikkatlı ol kendıne dıkkat et bır hafta snra tekrar gel dedi.başınıza bole bır sey geldımı ? 26.49 ıyı bır degermı ?

mrb lay_la benim de son adet tarihim 7 temmuz..adetim 1 hafta gecikince 3 tane idrar testi yaptım ve hepsi tek çizgi çıktı malesef :( ben 6 aylık evliyim ve korunmayı bu ay bıraktık..hala adet olmayınca 19 agustosta kan testi yaptırdım ve sonuc 1.20 yani negatif.. ama kendimi hamile gibi hissediyorum..benım sag yumurtalıgımda 5cm buyuklugunde kist var bunu da korunmayı bıraktıktan 1 hafta sonra ogrendım..doktor bunun gebeliği geciktirebilecegini soylemisti..ve adetimin 3.gunu baslamam ıcın diane 35 verdi..fakat adet olmadıgımdan baslayamadım..dun baska bır doktora gıttım acaba kistte buyume var mı dıye kontrole..ama kuculdugunu ve PKO oldugun u soyledı..ve sadece sag yumurtalıgıma baktı kıst var deyınce..rahmıme bıle bakmadı..ıcımden bır ses hamıle oldugumu soyluyor..ne yapacagımı bılemez durumdayım..adet sokturucu verdı fakat almadım bıle..kullanmak ıstemıyorum..karmakarısıgım su an :(((

mrb lay_la benim de son adet tarihim 7 temmuz..adetim 1 hafta gecikince 3 tane idrar testi yaptım ve hepsi tek çizgi çıktı malesef :( ben 6 aylık evliyim ve korunmayı bu ay bıraktık..hala adet olmayınca 19 agustosta kan testi yaptırdım ve sonuc 1.20 yani negatif.. ama kendimi hamile gibi hissediyorum..benım sag yumurtalıgımda 5cm buyuklugunde kist var bunu da korunmayı bıraktıktan 1 hafta sonra ogrendım..doktor bunun gebeliği geciktirebilecegini soylemisti..ve adetimin 3.gunu baslamam ıcın diane 35 verdi..fakat adet olmadıgımdan baslayamadım..dun baska bır doktora gıttım acaba kistte buyume var mı dıye kontrole..ama kuculdugunu ve PKO oldugun u soyledı..ve sadece sag yumurtalıgıma baktı kıst var deyınce..rahmıme bıle bakmadı..ıcımden bır ses hamıle oldugumu soyluyor..ne yapacagımı bılemez durumdayım..adet sokturucu verdı fakat almadım bıle..kullanmak ıstemıyorum..karmakarısıgım su an :(((

en az 10 gun bekle.ben hamıle oldugumu ogrendım bır haftalık dedı doktor ama sonra kımyasal gebelık oldu bebek tutunamadı.ve adetle attı.su an adetım.on gun gecıktıkten sonra kan testı yaptır beta hcg değerlerıne bakılsın.50 dn yuksekse garantı hamılesın ama altıysa bıraz sorunlu oluyor.ınsallah hamılesındır.bekle 10 gun sonra haberlerını alalım ınsallah:))

en az 10 gun bekle.ben hamıle oldugumu ogrendım bır haftalık dedı doktor ama sonra kımyasal gebelık oldu bebek tutunamadı.ve adetle attı.su an adetım.on gun gecıktıkten sonra kan testı yaptır beta hcg değerlerıne bakılsın.50 dn yuksekse garantı hamılesın ama altıysa bıraz sorunlu oluyor.ınsallah hamılesındır.bekle 10 gun sonra haberlerını alalım ınsallah:))

adet söktürücüyü kullanmayayım yani öyle mi diyorsun cnm :) boşa mı ümitleniyorum yoksa yaa :S

umarım hayırlısıyla hamilesindir canım..
normalde doktorunun iki gun sonra seni tekrar cagırıp bir test daha yaptırması ve cıkan sonucun da iki gun onceki sonucun yaklasık iki katı olması gerekir...
seni korkutmak istemem ama benim de iki yıl once boyle bişey geldi basıma, bhcg 35 gibi bir degerdi, ben sonra iki gun sonra yine kan verdim cıkan sonuc yaklasık 40 gibiydi simdi hatırlamıyorum o yuzden dıs gebelik tanısı koymuslardı
o yuzden bir hafta boyunca için içini yiyeceginden bence baska bir doktora daha git yada herhangibir hastanenın acil servisinde bhcg ne baktır, bak bakalım deger ne kadar yukselmiş...
ama korkma tabiki ona bakarsan bu gebeligimde ilk gittigimde doktor cok panik olmustu göremiyorum yine dıs gebelik sanırım, kendini hazırla demişti ama iki gun sonraki sonuc iyi cıkınca rahatlamıstım

devlet hastanesinin acilinde beta hcg ye bakıyorlar mı ve sonuç hemen çıkıyor mu acaba??

hamileyiimmmmmmmm :3: ama daha çok yeniymiş.. 34.38 çıktı beta hcg sonucum..

Back