merhaba öncelikle hoşgeldin 4 gun gecıkme uzerıne kan da dusukte olsa cıkıyor zaten adetın her zaman duzenlıyse hamıle olabılırsınama stres mevsım degısıklıgıde tabı etkı edebılıyor hakkında hayırlısı olsun canımm
merhaba öncelikle hoşgeldin 4 gun gecıkme uzerıne kan da dusukte olsa cıkıyor zaten adetın her zaman duzenlıyse hamıle olabılırsınama stres mevsım degısıklıgıde tabı etkı edebılıyor hakkında hayırlısı olsun canımm
hadı canım benım ıcıme guzel seyler dogdu okurken benımde ılkı oyle olmustu ben tam dorduncu gun yaptım 57.2 falan ıkı gunluk demıslerdıCevabın için teşşekkürler.yarın gidip kan testi yaptıracağım.tatil öncesi güzel haberlerle gelirim inŞALLAH
hadı canım benım ıcıme guzel seyler dogdu okurken benımde ılkı oyle olmustu ben tam dorduncu gun yaptım 57.2 falan ıkı gunluk demıslerdı
Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.
lütfen yardımcı olun bana.son adet tarihim 6 temmuz.bugün 32. gün ve ben hala hasta olmadım.Kasıklarımda dört gün öncesinden batmalar başladı.Ara sıra midem bulanıyor.İştahım çok arttı.Bir koku gelse burnuma tiksiniyorum.En FAZLA adetim 2 gün gecikirdi.dün idrar testi (31.gün) yaptım tek çizgi çıktı.yazılanları okudum geç döllenme olunca idrar testinde çıkmıyormuş.Kan testi yaptırmalımıyım.
bunu yazdıktıktan sonra gitiim kan testi yaptırdım.değerim 0,38 çıktı hamıle degılsınız dedıler.tatıle gıttım dondum dun dra gıttım kan testı yaptırdım degerım 26.49 hamıleyım.ama dr ultrasonla baktı gebelık kesesı goremedım dedı.folık asıt verdı.dikkatlı ol kendıne dıkkat et bır hafta snra tekrar gel dedi.başınıza bole bır sey geldımı ? 26.49 ıyı bır degermı ?
kimse cevap vermıcek mı(
değerin düşük görünüyor tatlım bir kan testi daha yaptır iki gun arayla.eğer iki katına çıkarsa değerler gidişat iyi denir ama bana senin adet tarihine göre biraz düşük geldi...
bunu yazdıktıktan sonra gitiim kan testi yaptırdım.değerim 0,38 çıktı hamıle degılsınız dedıler.tatıle gıttım dondum dun dra gıttım kan testı yaptırdım degerım 26.49 hamıleyım.ama dr ultrasonla baktı gebelık kesesı goremedım dedı.folık asıt verdı.dikkatlı ol kendıne dıkkat et bır hafta snra tekrar gel dedi.başınıza bole bır sey geldımı ? 26.49 ıyı bır degermı ?
Canim benimde ilk degerim 25.92di kese de hemen gorunmuyo helede karindan baktiysa gormemesi normal onemli olan iki gun sonra yapilan kan testinde kan degerinin iki kat yada daha fazla artmasi bence 1haftayi bekleme iki uc gun sonra tekrar kan testi yaptir
Bana kuzenim kimyasal olabilir dedi nasil uzuldumbenım adet tarıhıme gore cok dusuk dıyorlar.korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?