• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim??acil yardım:(

lay_la

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
36
0
6
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.
lütfen yardımcı olun bana.son adet tarihim 6 temmuz.bugün 32. gün ve ben hala hasta olmadım.Kasıklarımda dört gün öncesinden batmalar başladı.Ara sıra midem bulanıyor.İştahım çok arttı.Bir koku gelse burnuma tiksiniyorum.En FAZLA adetim 2 gün gecikirdi.dün idrar testi (31.gün) yaptım tek çizgi çıktı.yazılanları okudum geç döllenme olunca idrar testinde çıkmıyormuş.Kan testi yaptırmalımıyım.

belirtilerin benziyor ancak belirtilere bakıp kesin konuşmak olmaz tabi.idrar testi negatif olunca yanılma payı olabiliyormuş.günün geçtiğine göre kan testi yaptırmalısın en azından kesin sonuç alırsın.

merhaba öncelikle hoşgeldin 4 gun gecıkme uzerıne kan da dusukte olsa cıkıyor zaten adetın her zaman duzenlıyse hamıle olabılırsın:1: ama stres mevsım degısıklıgıde tabı etkı edebılıyor hakkında hayırlısı olsun canımm

merhaba öncelikle hoşgeldin 4 gun gecıkme uzerıne kan da dusukte olsa cıkıyor zaten adetın her zaman duzenlıyse hamıle olabılırsın:1: ama stres mevsım degısıklıgıde tabı etkı edebılıyor hakkında hayırlısı olsun canımm

Cevabın için teşşekkürler.yarın gidip kan testi yaptıracağım.tatil öncesi güzel haberlerle gelirim inŞALLAH:1:

canım mide bulantısı kokulara duyarlılık fln hemen olmaz ya bi de tek çizgi çıkmış normalde ikinci çizgi silik de olsa çıkar ama yine de bi sağlık ocağında yada hastanede kan testi yaptır kanda kesin sonuç alırsın

Cevabın için teşşekürler DOĞRU yarın giidp kan testi yaptıracağım inşallah güzel haberler alırım:))

Cevabın için teşşekkürler.yarın gidip kan testi yaptıracağım.tatil öncesi güzel haberlerle gelirim inŞALLAH:1:
hadı canım benım ıcıme guzel seyler dogdu okurken benımde ılkı oyle olmustu ben tam dorduncu gun yaptım 57.2 falan ıkı gunluk demıslerdı:D

Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.
lütfen yardımcı olun bana.son adet tarihim 6 temmuz.bugün 32. gün ve ben hala hasta olmadım.Kasıklarımda dört gün öncesinden batmalar başladı.Ara sıra midem bulanıyor.İştahım çok arttı.Bir koku gelse burnuma tiksiniyorum.En FAZLA adetim 2 gün gecikirdi.dün idrar testi (31.gün) yaptım tek çizgi çıktı.yazılanları okudum geç döllenme olunca idrar testinde çıkmıyormuş.Kan testi yaptırmalımıyım.

KAn testı yap cnm o kesın sonucu verır bu durum benm ablamda da oldu 2 ay fln adet grmedı bız kesın hamıle dıyorduk ama ymurtlkları tmbelmıs gec ctlıyormus htta ctlamıyordu ınoflıc dıye bı ılac vermısdı onu kllanınca duzeldı ıns senın kı bebısdır =)

canım belirtilerin onun olduğunu gösteriyor üstelik adetinde düzenliymiş.bazen o testler hata verebiiyor sen en iyisi kan testi yaptır onun sonucu en sağlam çünkü,
inşallah çifte bayram yasarsın

cnm 32. gündeysen kan testi yaptırman daha iyi olur. çünkü hamilelik hormonu kanda artınca idrar yoluyla atılıyo. bu da demektir ki idrar testi kan testinden sonra cvp verir. geç döllenme de olmuş olabilir o yüzden henüz idrarda çıkmıyordur. inş hamilesindir:)

bunu yazdıktıktan sonra gitiim kan testi yaptırdım.değerim 0,38 çıktı hamıle degılsınız dedıler.tatıle gıttım dondum dun dra gıttım kan testı yaptırdım degerım 26.49 hamıleyım.ama dr ultrasonla baktı gebelık kesesı goremedım dedı.folık asıt verdı.dikkatlı ol kendıne dıkkat et bır hafta snra tekrar gel dedi.başınıza bole bır sey geldımı ? 26.49 ıyı bır degermı ?

bunu yazdıktıktan sonra gitiim kan testi yaptırdım.değerim 0,38 çıktı hamıle degılsınız dedıler.tatıle gıttım dondum dun dra gıttım kan testı yaptırdım degerım 26.49 hamıleyım.ama dr ultrasonla baktı gebelık kesesı goremedım dedı.folık asıt verdı.dikkatlı ol kendıne dıkkat et bır hafta snra tekrar gel dedi.başınıza bole bır sey geldımı ? 26.49 ıyı bır degermı ?

kimse cevap vermıcek mı:((

değerin düşük görünüyor tatlım bir kan testi daha yaptır iki gun arayla.eğer iki katına çıkarsa değerler gidişat iyi denir ama bana senin adet tarihine göre biraz düşük geldi...

doktor yumurtlaman geç olmuş döllenmede aynı şekilde dedi.bebek daha yeni döllenmiş 10 günlüktür dedi.bugün tekrar kan testi yaptırıcam kızlar...cok heyecanlıyım ınsallah yuksek cıkar:((

Canim benimde ilk degerim 25.92di kese de hemen gorunmuyo helede karindan baktiysa gormemesi normal onemli olan iki gun sonra yapilan kan testinde kan degerinin iki kat yada daha fazla artmasi bence 1haftayi bekleme iki uc gun sonra tekrar kan testi yaptir

Canim benimde ilk degerim 25.92di kese de hemen gorunmuyo helede karindan baktiysa gormemesi normal onemli olan iki gun sonra yapilan kan testinde kan degerinin iki kat yada daha fazla artmasi bence 1haftayi bekleme iki uc gun sonra tekrar kan testi yaptir

benım adet tarıhıme gore cok dusuk dıyorlar.korkuyorum:((

benım adet tarıhıme gore cok dusuk dıyorlar.korkuyorum:((
Bana kuzenim kimyasal olabilir dedi nasil uzuldum
Ama dun kalp atisini gordu doktor allaha sukur
Ve doktorlarada pek bakma bana ancak dun kalp atisini gorduvunde evet gebelik var dedi
Canim herkesin yapisi farkli benimde yumuetlamam biraz gec
olmus
Benimle ayni gun yaptirip degeri 500le
rde cikanlar var takma kafana dedigim gibi onemli olam 2gun sonraki deger

hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir. kızlar bende normalde 19 da olacaktım ama olmadım belim acayip ağrıyor gösüzlerim şiş ama gelen bişey yok. stres oldum:17: :18: :nazar:

umarım hayırlısıyla hamilesindir canım..
normalde doktorunun iki gun sonra seni tekrar cagırıp bir test daha yaptırması ve cıkan sonucun da iki gun onceki sonucun yaklasık iki katı olması gerekir...
seni korkutmak istemem ama benim de iki yıl once boyle bişey geldi basıma, bhcg 35 gibi bir degerdi, ben sonra iki gun sonra yine kan verdim cıkan sonuc yaklasık 40 gibiydi simdi hatırlamıyorum o yuzden dıs gebelik tanısı koymuslardı
o yuzden bir hafta boyunca için içini yiyeceginden bence baska bir doktora daha git yada herhangibir hastanenın acil servisinde bhcg ne baktır, bak bakalım deger ne kadar yukselmiş...
ama korkma tabiki ona bakarsan bu gebeligimde ilk gittigimde doktor cok panik olmustu göremiyorum yine dıs gebelik sanırım, kendini hazırla demişti ama iki gun sonraki sonuc iyi cıkınca rahatlamıstım

Back