- 26 Ocak 2009
- 8.121
- 36
- Konu Sahibi Serra erva zehra esra
canım 3 gün sonra tekrar yazp testini sabah aç karnına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende igneden dolayı tereddüt ediyorum hayırlısı olur inşallahhhhhopuyorumnanaktancanım benimde testim adet günümde böyle çıkmıştı..ama sendeki tek sorun çatlatma iğnesi olmuş olman çünkü oda böyle silik çıkartabiliyor...ama yarın sabah yaptığında böyle çıkarsa hemen koş kan testi yaptır..inşallah hamilesindir canım..testin silikliği seni yanıltmasın benimki 15 gün hep silikti...
rufeyde tatlım bayağı silik çıkmış çokta beklemiş test sarı hatlar oluşmuş çünkü.benim ilk dakikalarda bayağı belirgindi ve kan testinde negatif çıkmıştı.testi tekrarla hatta kan testi yaptır canım.
canım dua et emi:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanım 3 gün sonra tekrar yazp testini sabah aç karnına
kıss son durum nedir
bende çok merak ettim RÜFEYDE SERRA son durum nedir arkadaşım
hayırlı haberler inşallah
rabbim gönlünüze göre versin
rufeyde canım inşallah hamilesindir :)))))))) güzel haberlerini bekliyoruz
insallah hamilesindir cnm..en kisa zamanda tekrarla testlerii..Insallah senin icin dua edelim bizlerde.. :)) Allah buyuk.
canım inşallah hamilesindir....
ağrılara bakma ben hamile olduğumda (farkındaydım hamileliğimin) adet günümde öyl bir ağrı çekmiştim ki hamile olduğumu hissetmesemilaç alıpsöktürmeye uğraşırdım...inallah kırmızılar gelmez bebek gelir...
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum inşallah çıkar hemen kada baktırırım o zaman inşallah inşallahhhhbenim arkadaşımında 10günü geçti test yaptı silik çizgi çıkmış ama dün yapmış tek çizgi varmış pazartesi dr.a gidicek
sende bi kan testi yaptırsan iyi olur canım
canım yinede çok ümitlenme işallah hamilesindir..
bugünde biraz agrım vardı
özellikle midem çok bulanıyor hhiç bişey yiyemiyorum
şimdi hamiş misin canım?
canım inşallahhhh hamişsindir Rabbim dualarını kabul etsin ve meleğin seninle olsun...
adet tarihim 29 eylül ama dayanamayıp bugün test yaptım negatif çıktı hayırlısı bakalım....
3 kaybım var benim malisef....
adet tarihim 29 eylül ama dayanamayıp bugün test yaptım negatif çıktı hayırlısı bakalım....
3 kaybım var benim malisef....