canım bu face hesabını sadece sen kullanıyon demi eşim falan kullanmıyor demi
Evet abla ben eşim çok kullanmaz hep ben kullanıyorum
tamam canım şu anada arkadaşlık isteği gönderemiyorun açılınca ekliycem seni
slm kızlar bnde 3aydır korunmuyorum,yumurtlama günüm geceli 2gün oldu(22aralık) bn daha şimdiden akıntı bekler oldum aslında daha erken dimi en azından 1hafta gecmesi lazım heralde dimi?bu ay cok üstünde durduk her calışmadan sonra ayaklarım havada uzandım kalkmadım hiç,ve yumurtlama günümde çok emindim o gün oldugundan çok akıntı ve kasık agrısı oldu,oyüzden bu aydan çok umutluyum ama daha akıntı falan yok tık yok yani:))
öle hemen belli olmaz ki bekle biraz inşallah tutmuştur habrr ver bize
tamam canım şu anada arkadaşlık isteği gönderemiyorun açılınca ekliycem seni
inş.öledir rabbim isteyen herkeze nasip eder inşalaah.evet ögreniyim ilk burda paylaşıcam zaten inş.bnmde belirtilerimi yadıgım günler nasip olur:)
kan tahilili yaptır çıkar benim adetime bi hafta varken çıkmıştı
slm kızlar bnde 3aydır korunmuyorum,yumurtlama günüm geceli 2gün oldu(22aralık) bn daha şimdiden akıntı bekler oldum aslında daha erken dimi en azından 1hafta gecmesi lazım heralde dimi?bu ay cok üstünde durduk her calışmadan sonra ayaklarım havada uzandım kalkmadım hiç,ve yumurtlama günümde çok emindim o gün oldugundan çok akıntı ve kasık agrısı oldu,oyüzden bu aydan çok umutluyum ama daha akıntı falan yok tık yok yani:))
tamam canım
bende yeni dogum yapdım 2 y oldu ve hale adet olmadım korkuyorum hamıle olabılırmıyım ?
Abla kontrole gittim bu gün 7 haftalık iki hafta sonra tekrar gidicem kontrole çok güzel duyguymus ultrason da görünce tuaf ol oldum
öyledir canım tuhaf eder insanı evlathayırlısı olsun inşallah kucagınada alırsın sevindim canım
İnşallah ablam allah razı olsun
müjde ceyank teyze oluyorum tutmuş kardeşimin tüp bebişleri...
Ayy çok sevindim bebisler derken ikizmi abla buarada istek göndermişsin bildirim geldi kabul etmek için girdim bulamadim kaldırdınmı tekrar gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?