19kizinin adi ne abla
benim kız kardesimle aynı yastasın oda tüp bebek tedavisi görüyor kızımın adı ecrin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19kizinin adi ne abla
benim kız kardesimle aynı yastasın oda tüp bebek tedavisi görüyor kızımın adı ecrin canım
amin canım inşalla dua et bize![]()
merhaba hanimlar tecrubenize dayanarak yardim rica ediyorumBenim adet duzenim baya bozuk 38 gunde bir falan oluyor ama bugun 42. Gun.Asiri ates basmalarim hafif mide bulantilarim vajinada akinti ve kasintim sabah hep uyuma istedigim ve gozumun onunde kararmalar var hafif hafif..goguslerimde hicbir brlirti yok ama kasiklarimda adet agrisina benzer cekilme agrisi var cok hafif belimin de tam orta kismi sizliyor...bunlar hamilelik belirtisi mi test yapmaya korkuyorum yine olmayacak diye
Kizlar bugun cok guzel bir haber aldim en yakin arkadasim 3 yillik evliydi ikisinde de sorun yoktu ama bebis de yoktu...iki ay once ev aldilar kredi felan kiz da çalışmak zorunda kaldi gecen ay ise girdi mecbur cocuk isini askiya aldilar bakacak kimseleri yoktu iki gub once kan testi yaptırdı hamile :))))) yani ne zmab aklinizdan cikarirsaniz o zman oluyor :)
Yarıya yarıya ama ben hiç cikartmiyodum şimdi hamileyim illa aklında olmucak yada olmucak di bişey yok allah dusunsende veriyo duşunmesen de sadece zaman
ceyank sen gittin mi doktora gebelikle ilgili ne kadarlıkmış canım
Yok abla gitmedim haftaya gidicem inşallah iki haftalık daha belki üç çook heyecanlıyım hayırlısıyla doğsaydi bii sabırsızlıkla haftayi ilk ultrason görüntülerini gormeyi merak ediyorum yaa mide bulantim var başladı artık
olur canım artık bulantılar merak etme doğar ve bir gün gibi geçer bide bakmışsın bebeişin kucagında![]()
canım inş hamişsindir..
ceyank nerlerdeisn annemsen giittin mi doktora nasılmış bebiş:44:
Randevu aldım abla perşembe günü gidicem ben burdayım seni bekliyorum abla mesaj atınca cvp veriyorum ozeldende mesaj gonderemiyorum böyle kaldım yani![]()
İnşallah ablam kardeşinede annelik duygusunu tadtirir yüce rabbimanladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır bebiş haberlerini yaz kesinlikle meraklandırma benim kardeşimede transfar yapıldı bu gün bakalım hayırlısı inşallah tutar dua et senin duan daha çabuk kabul olur inşallah![]()
12 gün sonra canımİnşallah ablam kardeşinede annelik duygusunu tadtirir yüce rabbim
Yazarım abla ne zaman belli olacak kardesininki
12 gün sonra canım
Randevu aldım abla perşembe günü gidicem ben burdayım seni bekliyorum abla mesaj atınca cvp veriyorum ozeldende mesaj gonderemiyorum böyle kaldım yani![]()