• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba?...

slm kızlar bnde 3aydır korunmuyorum,yumurtlama günüm geceli 2gün oldu(22aralık) bn daha şimdiden akıntı bekler oldum aslında daha erken dimi en azından 1hafta gecmesi lazım heralde dimi?bu ay cok üstünde durduk her calışmadan sonra ayaklarım havada uzandım kalkmadım hiç,ve yumurtlama günümde çok emindim o gün oldugundan çok akıntı ve kasık agrısı oldu,oyüzden bu aydan çok umutluyum ama daha akıntı falan yok tık yok yani:))

slm kızlar bnde 3aydır korunmuyorum,yumurtlama günüm geceli 2gün oldu(22aralık) bn daha şimdiden akıntı bekler oldum aslında daha erken dimi en azından 1hafta gecmesi lazım heralde dimi?bu ay cok üstünde durduk her calışmadan sonra ayaklarım havada uzandım kalkmadım hiç,ve yumurtlama günümde çok emindim o gün oldugundan çok akıntı ve kasık agrısı oldu,oyüzden bu aydan çok umutluyum ama daha akıntı falan yok tık yok yani:))

öle hemen belli olmaz ki bekle biraz inşallah tutmuştur habrr ver bize

anlamadım hamile kalınca akıntı mı oluyor?

bende bu ayın 20 sinde adet olacaktım hala olamadım hiçbir belirtide yok sadece adetten önce başlayan göğüs ağıralarım var..

ben birlkaç ay daha beklemek istiyordum ama şuamda hamile miyim bilmiyorum..cuma günü test yapacam çok kafam karışık...

akıntı işini biraz açar mısın?

Ben 2yıllık ewlym sbrsvn tahlılı çok erkn yaptrmşn betan yukselebılır canm bn 5dusuk yaptm tecrubelerme dynrk soyluyrm

en iyisi bi kadın doğumdoktoruna gitmenveya bi kanyesti yaptırman o zamanbu kadar merak etmemiş öğrenmiş olursun ve inşallah hamilesindir çünkü böyle güzelbir duyguyu her kadın tatmalı Allah nasip ederse tabi:emir_bebek:

Back