• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba?...

Herkese merhaba.Adet gunum gecikti on gun.son iki gundur uc defa bayginlik gecirdim atesim yukseliyo bazen kan tahlili idrar tahlili yaptirdim bisey cikmadi.biraz daha beklemem gerekirmi .pek umudum kalmadi kan tahlilinden sonra.ama neden bu kadar halsiz kaliyorum.

Herkese merhaba.Adet gunum gecikti on gun.son iki gundur uc defa bayginlik gecirdim atesim yukseliyo bazen kan tahlili idrar tahlili yaptirdim bisey cikmadi.biraz daha beklemem gerekirmi .pek umudum kalmadi kan tahlilinden sonra.ama neden bu kadar halsiz kaliyorum.
Cok istiyorum hamile kalmak.belkide cok uzuldugim icin bayiliyorum.ilk hafta belirtileriniz neler
18 haftamin icindyim ALLAH nasip ederse bir oglum olacak INSALLAH..... senin de olur INSALLAH cok cok guzel bir hiss... ben cocuk sahibi olmayi erteleyenleri hic anlamiyorum insan bilerek isteyerek kendini bu duygudan nasil mahrum birakir?

canım adetini on gün geçti ve kan tahlilinde çıkmadıysa yoktur tecrübelerime dayanarak söylüyorum bayılman da ya başka bi rahatsızlığın olabilir yada psikolojiktir benim adetime 7 gün vardı çok halsizdim ve midem bulanıyodu acile gidip kan testi yaptırdım yüksek bi sonuç çıkmıştı hoş gelişmeyip düştü ama neyse inşallah pozitifi en kısa zamanda alırsın:42:

hanımlarrrr cook acıl yardmm edın esımle 1 seferlıge mahsus krunamadık oda yumurtlama gnume denk gelmıs gebelık belırtılerı var bnde adet gnm 2 gun gectii idrar testı yaptım negatıf cıktı boyle tek seferde gebe kalan varmı ıdrar testını adet gecıkmesınden kac gun snra dgru yanıt verır kac gn gcmesı lazım tek seferde gebe kalan var mı kan testı yaptrcak vaktım yok

hanımlarrrr cook acıl yardmm edın esımle 1 seferlıge mahsus krunamadık oda yumurtlama gnume denk gelmıs gebelık belırtılerı var bnde adet gnm 2 gun gectii idrar testı yaptım negatıf cıktı boyle tek seferde gebe kalan varmı ıdrar testını adet gecıkmesınden kac gun snra dgru yanıt verır kac gn gcmesı lazım tek seferde gebe kalan var mı kan testı yaptrcak vaktım yok

Tabiki hamile olman mumkun. 2 gun gectyse ve normalde adetlerin duzenliyse simdi test yapsan cikar. Hakkinda hayirlisi olsunn.

adetlerım dzenlı ama cıkmadı testte 2 gun cook erken 1 hafta 5 gn beklmn gerek dıolar ıdrar testı ıcın ustelık dogum yapalınbn daha bı sene oldu

adetlerım dzenlı ama cıkmadı testte 2 gun cook erken 1 hafta 5 gn beklmn gerek dıolar ıdrar testı ıcın ustelık dogum yapalınbn daha bı sene oldu

Yumurtlama gununden eminsen adet gununde bile cikardi. Kan testine gidemiceksen bi kac gun daha bekle madem oyle yaparsin tekrar..

canım adetini on gün geçti ve kan tahlilinde çıkmadıysa yoktur tecrübelerime dayanarak söylüyorum bayılman da ya başka bi rahatsızlığın olabilir yada psikolojiktir benim adetime 7 gün vardı çok halsizdim ve midem bulanıyodu acile gidip kan testi yaptırdım yüksek bi sonuç çıkmıştı hoş gelişmeyip düştü ama neyse inşallah pozitifi en kısa zamanda alırsın:42:

Tesekkur edeerm cevap verdiginiz icin.yeni evliyim polikistikover im var esimde evlenmeden once varikosal ameliuatlar gecirmis bebeim olmaz die korkuyorum.rabbim herseyin en hayirlisini bilir.belim cok agriyo karnim kasiklarim hic iyi deilim bu sirakar ve hala adet olmadim sanirim ondan dolayi boyleyim.daha bi ay once vajinismusu atlattim.insallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder yuvalarimiz senlenir.herkesten hamileligin ilk hafta belirtilerini istiyorum lutfen yazin.rabbimden umut kesilmez.

Rabbim hepimizede nasip etsin.yinede allahtan umit kesilmez ben herkesten ilh hafta hamilelik belirtilerini yazmakarini istiyorum nasil anladiniz rahatsizliklariniz nelerdi.

Tesekkur edeerm cevap verdiginiz icin.yeni evliyim polikistikover im var esimde evlenmeden once varikosal ameliuatlar gecirmis bebeim olmaz die korkuyorum.rabbim herseyin en hayirlisini bilir.belim cok agriyo karnim kasiklarim hic iyi deilim bu sirakar ve hala adet olmadim sanirim ondan dolayi boyleyim.daha bi ay once vajinismusu atlattim.insallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder yuvalarimiz senlenir.herkesten hamileligin ilk hafta belirtilerini istiyorum lutfen yazin.rabbimden umut kesilmez.

benim ilk haileleigimde hiç bi belirti yoktu adetim geçti öggrendik ama son olanda adetime bi hafta varke halsizlik mide bulantısı sık idrara çıkma oldu değişiyor her hamilelikte canım allah gönlüne göre versin inlşlalah

Rabbim hepimizede nasip etsin.yinede allahtan umit kesilmez ben herkesten ilh hafta hamilelik belirtilerini yazmakarini istiyorum nasil anladiniz rahatsizliklariniz nelerdi.

canım hamilelik belirtisi adet belirtisiyle birebir aynı adet olacakmış hissi oluyor çünkü bel ve kasık ağrılarını çekiyorsun onun için fazla ayırt edebileceğini düşünmüyorum :D

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bir kaç gün evvel yazmıştım. regly belirtilerini yazşıyorum sabahları akşama birşey kalmıyor diye. normalde 28 günde bir oluyorum bugün 30. gün. sabah gene heryerim ağrıyordu yumurtalıklarım falan. kalktım kahverengi birşeyler gördüm. pedimi taktım. 3 damla falan.sabah tan beri başka birşey yok. acaba adet mi oluyorum ozaman neden devamı gelmedi. yokda hamile olabilir miyim?
ama hamile olsa adet belirtilerimden farklı olmaz mıydı?

Merhaba arkadaslar.benm bır konuda fıkrınızı almam gerek benm 24.01.2014 tarıhınde adet olmam gerekıyordu.bugun ayın 29 u ve hala adet olmadım.yanlızca göğuslerımde agrı ve acı var.normalde adet olmadan 1 hafta oncesınde bel ağrım falan olurdu ama bu ay hıc bırı yok .pazartesı gunu eczaneden testte aldım ama bısı cıkmadı tek cızgı cıktı.sızce napmam gerek hamılemıyım aceba

Merhaba arkadaslar.benm bır konuda fıkrınızı almam gerek benm 24.01.2014 tarıhınde adet olmam gerekıyordu.bugun ayın 29 u ve hala adet olmadım.yanlızca göğuslerımde agrı ve acı var.normalde adet olmadan 1 hafta oncesınde bel ağrım falan olurdu ama bu ay hıc bırı yok .pazartesı gunu eczaneden testte aldım ama bısı cıkmadı tek cızgı cıktı.sızce napmam gerek hamılemıyım aceba

Sağlık ocağınıza gidip kan testi yaptırın. Ya da birkaç gün sonra idrar testini tekrar yapın. Benim birkaç gün gecikmeden sonra çok net çıkmıştı evde yaptığım testte. Hamile olsanız çıkardı herhalde 5 günlük gecikmeyle. Ama kesin sonuç kan testinde tabi ki.

Arkadaslar bana da biriniz birsey soylesin 2 yasinda bir
Oglum var dogum kontrol hapı kullanıyorum adetime de 1 hafta var fakat 1 haftadır gögüslerimde hassasiyet, agrı var ve durmadan birseyler yeme ihtiyaci hissediyorum hamile olabilir miyim:-$

merhaba arkadaşlar ben 17+2 haftalık hamileyim .sağlık ocağına hamileliğimi bildirmiştim önceden bana 5. ayda gel ası olcan dedıler onun dısındada hıc bır sekılde gebelık takıbınde bulunmadılar.etrafımdakı hamıle arkadaslarıma bakıyorum onların aıle hekımlerı duzenlı olarak gebelık takıbı yapıyorlar .gebelık takıbı yapmayan bır aıle hekımlıgınde aşı olmak nekadar doğru sızce.sızınde bu konuyla ılgılı sıkıkntılarınız var mı aceba ???

kızlar nisan da adetten sonra soğan kürü yaptım 10 gün önce adet olmam gerekirdi ama hala olmadım fakat adet sancılarımda var sizce nedir sebebi?

Devam et kullanmayi sogan kurun zarari yok peki akinti varmi varsa hangi renkde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back