Kızlar daha önce bir hamilelik geçirdim fakat bebeğimi 2 aylıkken kaybettimsebebsiz düşük dediler....yarın adet günüm ama yaklaşık 2 haftadır ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum hamile olabilirmiyim acaba çok istiyorum hayırlısıyla inşallah adet olmam...düşükten nekadar sonra hamile kalınıyor en erken lütfen bilgi verirmisiniz
ceyank bekliyorum bu gün güzel haberlerini canım[/QUOTE
Önümüzdeki perşembe gidicem abla bu hafta değilmiş :-(
Karbonatli hamilelik testi nasil yapiliyo biliyomusunuz
Merhaba ben bes haftalik hamileyim esim azospermi normal yolla benim cabalarimla hamile kaldik bilmeden once su karbonat olyini okudum denefim kopurmedi icimden yine hamile degilim dedim ama hamileymisim yalan yani karbonat hamilelik belirtisi akinti emin ol birde kadik agrisi.gogus agrisi bile testten sonra oluyo
ceyank bekliyorum bu gün güzel haberlerini canım
Haftaya perşembe gidicem abla bu hafta değilmiş:-(
anladım canım hayırlısı
Abla senin face falan varmı
var canım senin
Var adin ne profilinde nasil bi fotograf var
var canım senin
Ben iki aylık evliyim ilk adetim dört gün geçti dördüncü günü hamama gittim beşinci gün adet oldum herzamankikiden farklı oldum çok açık rengi vardı ve daha çok oldum belki hamileydim de hamama gittiğim için tutmadı olabilir mi bu ay adetime 5 gün var halsizlik sabahları değil ama midem bulaniyo canım birşeyler yemek istiyo hamile olabilirmiyim anne olmayi çok istiyorum allahim nasip ederse
Merhaba ben bes haftalik hamileyim esim azospermi normal yolla benim cabalarimla hamile kaldik bilmeden once su karbonat olyini okudum denefim kopurmedi icimden yine hamile degilim dedim ama hamileymisim yalan yani karbonat hamilelik belirtisi akinti emin ol birde kadik agrisi.gogus agrisi bile testten sonra oluyo
inş hamilesindir canım üstüne görümüşte olabilirsin bunu bilemeyiz ama şüpheleniyorsan kan testi yaptırmayı dene derim.Ama hamileysen hamama gidipte birşey olabileceğini sanmıyorum.İlişkiden önce duşa girmenin erkek için zararı var çünkü spermlerde tembellik oluyor die biliyorum.
Hamileyim ben tsk ederim inşallah anne olmak isteyenlere bu duygu tattirsin
arkadaşlar adet günüme 15 gün var hamile olduğumu nasıl anlarım
ceyank gönder faceden arkadaşlık isteğini gördüysen adımı açık facem
Sen gönder tunahan berrin alımlı profilde eşimin göğsüne başımı koydum abla kapak fotografi profile benziyo siyah beyaz fotoğraf alın alina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?