Hamilemiyim acaba?...

canım benim merhaba.ben de senin gibi bekliyorum.inşallah hamileyizdir

Karbonatli hamilelik testi nasil yapiliyo biliyomusunuz

Merhaba ben bes haftalik hamileyim esim azospermi normal yolla benim cabalarimla hamile kaldik bilmeden once su karbonat olyini okudum denefim kopurmedi icimden yine hamile degilim dedim ama hamileymisim yalan yani karbonat hamilelik belirtisi akinti emin ol birde kadik agrisi.gogus agrisi bile testten sonra oluyo

Önce hayırlı olsun sağlıklı doğum yaparsin inşallah ben denedim kopurmusdu kişiden kişiye fark ediyo o zaman adetime iki gün vardı yapmıştım sabah aç karnına

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 4 ay önce düşük yaptım daha doktur 3 ay boyunca korunmamı söyledi kontrol için doktra gittim biraz tiriodim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum ayrıca dere otu kürü uygluyorum adatime 10 gün var hamile olursam dereotu acaba düşüge neden olurmu acaba lütfen beni aydınlatın

inş hamilesindir canım üstüne görümüşte olabilirsin bunu bilemeyiz ama şüpheleniyorsan kan testi yaptırmayı dene derim.Ama hamileysen hamama gidipte birşey olabileceğini sanmıyorum.İlişkiden önce duşa girmenin erkek için zararı var çünkü spermlerde tembellik oluyor die biliyorum.

katılıyorum kesinlikle yalan bende denedim karbonat testini köpürdü ama hamile değildim.birazda belirtileri psikolojik oluyor.hamile kalma takıntısı o kadar büyüyorki her belirtiyi ona yoruyoruz şimdi 2. kez anne olacağım

Hamileyim ben tsk ederim inşallah anne olmak isteyenlere bu duygu tattirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…