hamilemiyim acaba??

laala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
166
0
26
İçel Mersin
Merhaba arkadaslar, 15 gundur hastalanmiyorumm :( iki kez test yaptim negative cikti.... Ama %100 hamile degilim diyemiorum.. Kasik bolgem cok sert.. Adet olacakmisim gibi ara ara sancim oluyor.. Kosarak wc gidiyorum ama hicbi sey olmadigini goruyorum hep. Sizce bu ne olabilir..? Hislerim hamilesin diyo mantgim mumkun degil diyo.. Hamile degilsem de onemli bi sey olmasindan endise ediorum......

15 gün geçtiyse adetin idrar testinde çıkmalıydı hamilelik ama kan testi yaptır kafanı rahatlat eğer hamilelik yoksa gecikmenin nedeni araştırılmalı kadın doğum uzmanına gidin mutlakaa:34:

Slm arkadaslar Ben yeni uyeyim,Ben en son 25subatta adet gordum adetimin 24 gun 2 damla koyu kahve lekelenmem oldu ve bitti bide adetime 1 gun Kala 2 damla oldu ve tamamen bitti,su an adetimi 8 gun gecmis idrar testi yaptim negativ cikti,ama goguslerim sismis gogus ucum koyulasmis basinca aciyor hatta gogus areolamda damarlar olusmus karnim asiri sismis,asiri akintim var basim nerdeyse hergun agriyor,cok istahsizim canim hic birsey Yemek istemiyor,kasiklarim arada batiuor karnimin alt kisminda da ara bir agri oluyor ani basdonmem de oluyor sizce hamilemiyim.

Slm arkadaslar Ben yeni uyeyim,Ben en son 25subatta adet gordum adetimin 24 gun 2 damla koyu kahve lekelenmem oldu ve bitti bide adetime 1 gun Kala 2 damla oldu ve tamamen bitti,su an adetimi 8 gun gecmis idrar testi yaptim negativ cikti,ama goguslerim sismis gogus ucum koyulasmis basinca aciyor hatta gogus areolamda damarlar olusmus karnim asiri sismis,asiri akintim var basim nerdeyse hergun agriyor,cok istahsizim canim hic birsey Yemek istemiyor,kasiklarim arada batiuor karnimin alt kisminda da ara bir agri oluyor ani basdonmem de oluyor sizce hamilemiyim.
canm kan tahlili yaparsan kesin sonuç alırsın. Idrarda cikmasi lazm ama bazen testler bozuk olabiliyor..

15 gün aslında idrar testinde sonuç görmen için fazlasıyla yeterli bir süre...
Bence daha fazla beklemeden bir doktora gitmeli ve kan testi yaptırıp beta-hcg hormonuna baktırmalısın.
Benim bildiğim hamilelik başlangıcında kasık bölgesinde ağrı sızı olmadığı yönünde,en azından ben yaşamadım,
sık idrara çıkma bir gösterge olabilir gecikmeyle beraber ele alındığında,ama kesin çözüm doktora gitmek bence
böylece başka bir sorun varsa bile vakitlice fark edebilirsin.

canm kan tahlili yaparsan kesin sonuç alırsın. Idrarda cikmasi lazm ama bazen testler bozuk olabiliyor..

canim Cok tesekkur ederim cevap icin,doktoru aradim diyot yasin itibarile hormonun tam gelismediyi icin hcg hormonun idrarda cikmaya bilir,Allahin izni ile yarin doktorumla randevum var usm goruntusu yapacakmis insallah cikar cunki cok istiyorum her Anne adayi gibi,ama belirtiler de sence garip deyilmi tatlim...:(:(:(

Hamile degilsem de o suphe o kurt yuzunden hastalanamadigim kesinn :) o suphe beni yiiip bitirio doktor arastiriom en kisa zamanda bu supheden kurtulmam lazim... Doktor sonucu ne olursa olsun burada baslik altinda paylasacagim, baska arkadaslara bilgi olsun diye..

Yazdiklarini okudum ve cok merak ettim acaba hamilemiymissin cunku sebdeki belirtiler bendede var cvp bekliyorum

Merhaba arkadaslar, 15 gundur hastalanmiyorumm :KK43: iki kez test yaptim negative cikti.... Ama %100 hamile degilim diyemiorum.. Kasik bolgem cok sert.. Adet olacakmisim gibi ara ara sancim oluyor.. Kosarak wc gidiyorum ama hicbi sey olmadigini goruyorum hep. Sizce bu ne olabilir..? Hislerim hamilesin diyo mantgim mumkun degil diyo.. Hamile degilsem de onemli bi sey olmasindan endise ediorum......
Doktora gorunmen senin icin daha iyi olur canim biz simdi ne desek bos . insallah.hamilesindir hayirlisiyla olsun . eger hamile degilsen ya kistin vardir yada iltihap olabilir insallah kotu birseh cikmaz ama.kadin dogum uzmanina bi gozuksen iyi edersin

Back