Hamilemiyim acaba

Kızlar adetime 3 gün kaldı bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kasıgımda anı hareket te ara ara kramp giriyor
Değişebiliyor bende 5 gün öncesi çıktı. Hcg yükselmişse vucüdunda çıkar daha yükselmemişse hamile olsan bile çıkmaz. Sabah ilk idrar la yaparsanda daha güvenilir sonuç çıkar

Ne kadarlık bir gecikmeniz vardı
Geçikmem yok regl tarihimden 4-5 gün öncesi belli oldu özellikle bel ağrısı, erken başlayan kasık ağrıları ve en son yerleşme kanaması olunca test yaptım idrarda çıktı hemen sonra kan testi yaptırdım öğlen. Çok küçük daha inşallah sağlıklı illerler srken öğrenmek çok kötü beklemesi zor iki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım sağlıklı illerliyormu diye

İnşallah cnm Allah elinde de göster sin

Teşekkürler ederim keşke herkes siz gibi olumlu konuşsa
Ne diyim bacım ben buraya yeni üye oldum bir hafta bile olmadı , neyse ya hicbisey demek istemiyorum sana kalplerimiz bir ben seni anlıyorum inan bna sana durumun için sukadarini soylim üstü kapalı , evliyiz her detayı biliyoruz , birliktelik sırasında nekadar hissedersen onun yarısi kadar düşün . Jel sıkıyor zaten kibar bı alet hiç korkma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…