- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 26
- Konu Sahibi suskun hatun
-
Valla kişiden kişiye sonuç değişiyor ne olur ne olmaz dene istersenKızlar adetime 3 gün kaldı bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kasıgımda anı hareket te ara ara kramp giriyor
Kan testi de pozitif çıktıVar gibi gözüküyor gününüz gecti mi
Evet Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKan testi de pozitif çıktı
Amin cnmEvet Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
26 çıktı 3 haftalıkDeğerin kac çıktı
Değişebiliyor bende 5 gün öncesi çıktı. Hcg yükselmişse vucüdunda çıkar daha yükselmemişse hamile olsan bile çıkmaz. Sabah ilk idrar la yaparsanda daha güvenilir sonuç çıkarKızlar adetime 3 gün kaldı bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kasıgımda anı hareket te ara ara kramp giriyor
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah26 çıktı 3 haftalık
Ne kadarlık bir gecikmeniz vardı26 çıktı 3 haftalık
Geçikmem yok regl tarihimden 4-5 gün öncesi belli oldu özellikle bel ağrısı, erken başlayan kasık ağrıları ve en son yerleşme kanaması olunca test yaptım idrarda çıktı hemen sonra kan testi yaptırdım öğlen. Çok küçük daha inşallah sağlıklı illerlerNe kadarlık bir gecikmeniz vardı
İnşallah cnm Allah elinde de göster sinGeçikmem yok regl tarihimden 4-5 gün öncesi belli oldu özellikle bel ağrısı, erken başlayan kasık ağrıları ve en son yerleşme kanaması olunca test yaptım idrarda çıktı hemen sonra kan testi yaptırdım öğlen. Çok küçük daha inşallah sağlıklı illerlersrken öğrenmek çok kötü beklemesi zor iki gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım sağlıklı illerliyormu diye
Teşekkürler ederim Rabbim olmayan herkese nasip etsinÇok sevindim hayırlı olsuuunnn
Vajinalden bakması zararlı mı bence gitmelisin doktor kontrolüneKızlar bebiş 5 haftalık oldu doktara daha gitmedim vajinadan bakıyor diye korktum size ne yapmalıyım
Bilmiyorum ki bu hafta gideceğim inşallahVajinalden bakması zararlı mı bence gitmelisin doktor kontrolüne
Canım hiç korkma hiç acıtan bı durum değil .Bilmiyorum ki bu hafta gideceğim inşallah
Teşekkürler ederim keşke herkes siz gibi olumlu konuşsaCanım hiç korkma hiç acıtan bı durum değil .
Ne diyim bacım ben buraya yeni üye oldum bir hafta bile olmadı , neyse ya hicbisey demek istemiyorumTeşekkürler ederim keşke herkes siz gibi olumlu konuşsa
Vajinal ultrasondan muayne oldum hiç can yakmıyor bebege zarari olduğunu sanmıyorum inşallah bebisin kalp atışlarını duyarsın gittiğin zamanBilmiyorum ki bu hafta gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?