Doğru diyorsun ama ne derse desin heyecanlıyım baktırıcam ya tanıdık biyere gidicem zaten sende gebemisinsakın öyle bi hata yapma bekle betan artsın 2000 lerden snra gozukuyor kese erkenden gider kesen gozukmezse doktorlar bu sefer saglksız der moralını bozar
6 haftalikken karindan ultrasonla 5 haftalikken vajinal ultrasonla gorunur. Adet gunune gore hesaplayabilirsin.Yarın ultrasondanda baktırıcam ama görünürmü bilemem kese
evet 7 haftalık gebeym değerim 998 di kese gozukmedi bana saglksız düşer kanaman baslaynca gel dedi başka doktora gitim 1 hafta sonra keseyi gördüm 1 hafta snrada bebegi benm moralimi cok bozdular ondan sanada öyle dedm hayrlı olsun tekrardanDoğru diyorsun ama ne derse desin heyecanlıyım baktırıcam ya tanıdık biyere gidicem zaten sende gebemisin
Yeni gebelik hemen görunmeyebilir vajinal utrasonla belki minicik keseyi gorebilrsiniz.Yarın ultrasondanda baktırıcam ama görünürmü bilemem kese
Görünmeyebilir evet ama merak işte siz gebemisinizYeni gebelik hemen görunmeyebilir vajinal utrasonla belki minicik keseyi gorebilrsiniz.
Kan degeri 1500 uzeri olunca vajinal yoldan kese gorunuyor
Ayyy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinevet 7 haftalık gebeym değerim 998 di kese gozukmedi bana saglksız düşer kanaman baslaynca gel dedi başka doktora gitim 1 hafta sonra keseyi gördüm 1 hafta snrada bebegi benm moralimi cok bozdular ondan sanada öyle dedm hayrlı olsun tekrardan
Görunmesede gidin merakinizi giderin ilk gebeliginiz cok normal eger kese goremezseniz korkmayin diye soyledim.Görünmeyebilir evet ama merak işte siz gebemisiniz
Hay allah işte böyle olunca sevinemiyorum rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat hepimize nasip etsinGörunmesede gidin merakinizi giderin ilk gebeliginiz cok normal eger kese goremezseniz korkmayin diye soyledim.
4 ay once 3 aylik bebegimi kaybettim malesef suan degilim.
Amin amin.Hay allah işte böyle olunca sevinemiyorum rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat hepimize nasip etsin
İnşallahAmin amin.
Kotu dusunme binde bi olacak sey benim basima geldi nasipte ne varsa onu yaşariz insallah saglikli bi sekilde devam eder seninki
Yok artıkDeğilsin desem inancakmsn
Çocuk okula gidecek az kalmış
Başın sagolsunGörunmesede gidin merakinizi giderin ilk gebeliginiz cok normal eger kese goremezseniz korkmayin diye soyledim.
4 ay once 3 aylik bebegimi kaybettim malesef suan degilim.
Sagol canim.Başın sagolsunBende gecen sene 8 haftalık bebeğimi kaybettim seni anlayabiliyorum acısı unutulmaz ama rabbim hafifletmesi icin tekrar sana bi mutluluk yaşatsın kardeşim..
Kayıp sebebin bellimi? Benm pıhtılasma varms ondan heralde başka sebeb bulamadık ya ondan yada saglksız embrıyo başka bi secenek yoktu
Yok ellerinden öper 2 yavrum varYok artıksen gebemisin
Ah ne demek istediğinizi yazabilirsiniz herkesin başından geçen bişeyler vardır belki sanada bişeyler sormak isteyen olur canım benim
Anlayisin icin cok tesekkur ederimAh ne demek istediğinizi yazabilirsiniz herkesin başından geçen bişeyler vardır belki sanada bişeyler sormak isteyen olur canım benim
İnşallah yazıcam yarınAnlayisin icin cok tesekkur ederimbelirtin olmazsada korkma benim 3 ay hic belirtim yoktu.
Yarin guzel haberler verirsin insallah seninde gebeligin saglikla ilerler icinde büyudugunu görür şahit olursun.