Hamilemiyim acaba?

Cnm hamilelikte kasıkta bu kadar kıvrandıran ağrı olmaz, o kistten oluyor. Regl öncesi ağrı yapar.. Gebelikte ki kasık ağrısı daha hafiftir, sadece birden hareket ettiğinde batma gibi bir his oluşturur.

Benim de adetime 10 gün var ama yumurtlama sonrasında ara ara kasıklarımda batma ve kısa süreli sancı yaşadim hala devam ediyor acaba diye düşünüyorum benzer durum yaşayan çok olmuş

merhaba kızlar ovilasyon testinde 10 yumurtlama oldu ve ertesi gunude ovilasyon yapıldı çatladımı diye yine aynı koyulukta neden ki acaba

Muhtemelen yumurtlama devam ediyordur benim 3 gun surdu sonrasinda catladi. Bu testler degilde instagramda sayfalarin sattigi ve yonlerdirme yaptigi sayfalardan alirsaniz mesela cok guvenilir bi sayfa var minnak kurabiyeler diye daha iyi ve uyguna geliyor hemde yumurtlama doneminzde hangi gunler ne siklikla iliski yasayacaginizi soyluyorlar siz onlara gunluk olarak testlerinizin fotograflarini atiyorsunuzEki Görüntüle 2695977
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Evet bende o sayfadan aldım kullanıyorum memnunum daha gebelik nasip olmadı ama hassaslığı ilgi konusunda çok iyi hepsi inşaAllah gebe olduğumuz günleri de görürüz hayırlısı ile

Evet bende o sayfadan aldım kullanıyorum memnunum daha gebelik nasip olmadı ama hassaslığı ilgi konusunda çok iyi hepsi inşaAllah gebe olduğumuz günleri de görürüz hayırlısı ile
[/QUOTE]
O sayfaya test sonucunu atıyorsunuz o da ne zaman birliktelik olacağını mi söylüyor ben anlamadım mesaj attım bilgi vermişler ama

O sayfaya test sonucunu atıyorsunuz o da ne zaman birliktelik olacağını mi söylüyor ben anlamadım mesaj attım bilgi vermişler ama
[/QUOTE]
Evet yaptığın her günü atıyorsun ve sana yumurtlamanın başladığını söylüyor orda ki abla mesela yarın yaptın ikisi de koyu diyor ki ovülasyon dönemin başlamış devam et diyor ve üç gün üst üste ilişki bir gün ara tekrar ilişki ve bitiyor tabii teste de devam çünkü çatlamayı da görüyorsun diyor sana çatlaman da olmuş teste devam etmene gerek yok 14 gün sonra gebelik testi yapabilirsin diyor ve inşaAllah Rabbim röportajını paylaşmayı da nasip eder diye dua edip bitiriyor aklına takılan diğer sorulara da yardımcı oluyor orda ki abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…