Hamilemiyim acaba?

Aysn9094

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
12
9
1
30
Kizlar 1 bucuk yildir cocuk istiyoruz ama sorunlarimiz vardi. Simdi doktor herseyiniz normal dedi.ovulasyon testleriyle takip ve iliskimiz oldu bu ay. Adetime 5 gun var. normalde bir hafta onceden kasik agrilarim baslar ama iki gundur agri degil beni bazen kivrandiran kasik batmasi yasiyorum. Hamilemiyim acaba

Olabilir tabi test yapıp anlayabilirsiniz.

Ben de adetinizin geçmesini bekleyin Bir iki gün geçerse test yapın zaten testi de çıkar diye düşünüyorum önceden test yapıp da kendinizi Stresi sokmayın Bence var ise de erken yaptığınız için testte çıkmaya da bilir olabiliyor Çünkü 5 gün daha sabır

Siz beta verdiniz mi acaba doktora ne zaman gideceksiniz yakın geldi tarihlerimiz
Evet canım hatta az önce geldim hastaneden 2 gün önce 156ydı beta bugün 624 çıkmış ben daha yeni öğrendim doktora da kese ve kalp atışı ikisini bir arada görmek için haftaya gitmeyi düşünüyorum

Canim InsaAllah hamilesin. Ama sana bir abla tavsiyesi vereyim kesinlikle kendini dinleme. Vucut beyin insana oyun oynar. Burda gogus acimasi duyarsin kendi gogsunde o degisikliyi ararsin bir de bakarsin ki aciyor. Az kalmiş zaten. Sabret adet olmazsan ya idrar testi yap ya da kan. Ama benim yaptigim hatalari yapma. Kendini yipratma. InsaAllah vardir canim ❤

Tebrik ederim inşallah hayirli haber aliriz ben de pazartesi akşam verdim 375 idi hastanede salı sabah 389 çikti az mi artmiş yoksa farklı yerler mi bilemedim bugün de versem mi acaba pzartrsi dedi bana sat 23 ağustostu benim bat 19 Eylül gibi ama değişiyordu üç beş gün Vajinal gözükebilir aslında sence değerlerde sıkıntı var mi canim

Akşamdan sabaha bence beta normal sende canım. Benimde sat 26 ağustostu. Yani değerlerde sıkıntı yok tabi içinde kalacaksa verebilirsin tekrar kan ama her geçen gün yükseliyor zaten önemli olan değer değil artıp artmadığı hiç kafana takma Allahın izniyle hiçbişecik olmaz

Çok teşekkür ederim inşallah sağ salim ilerler hepimizin allah razı olsun

Aynen gercektende oyle oluyor goguslerim hassaslasti en ufak bi farklilikta belirti ariyorm. Insallah ablacm cok tesekkur ederm❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…