Hamilemiyim acaba? Klomen adet gecikmesi yapar mı?

Ruzgar3

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5
1
6
26
Hanımlar merhaba, ben forum'a yeni üye oldum 1.5 evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Tam bir yıldır Forum'a üye olmadan buradaki konuları okuyup durdum dayanamadım ve bende üye oldum ne olur bana yardımcı olurmusunuz?
Kasım ayında uzman bir doktora göründüm tüm tahlillerim yapıldı ve tiroidim biraz yüksek çıktı 4.6 idi Bi ay ilaç kullandım ve 3.10 düştü ilaç dozunu artırdık Aralık ayında doktorum klomen verdi adetimin 3.günü kullanmaya başladım 5 gün sabah akşam şeklinde ardından ayın 18 inde yanıma tekrar gel dedi gittigimde Yumurta çatlamıştı o gün bana infolic verdi sabah akşam tok karnına iki paket suya karıştıp içtim. Bugün adetim 5 gündür geçiyor acaba hamile olabilirmiyim? Normalde adetim gecikme acaba tiroid ilacından yada klomenden dolayı mı gecikti bu kadar? Genellikle ilgilide hiç bir belirti bişey yok ne kasıklarım nede belim agrıyor normalde adet sancım azcık olur adet döneminde ama bu ay tık yok vucudumda bir degişiklik hissetmiyorum. Tek agrım kendimi sıkınca ayaklarımı karnıma dogru çekince rahimimde agrı sıkışma hissediyorum. Lütfen bana yardımcı olun, kan tahlili vermeye gitmek istiyorum ama yine negatif çıkacak diye çok korkuyorum.

Test yapmadan bilemezsin cnm evet negatifi görmek çok üzücü oluyo ama bı test yap yoksa da vaktini bekliyodur inşallah gönlüne göre olur

Aynı durumu yaşıyoruz. Benimde 6. Gün oldu geciktim ama 4. Gün test yapmıstım negatif çıktı. Doktorum adet söktürücü kullan dedi kan tahlilide yaptıralım demeden( enteresan) bende tiroid ilacındandır belki diye düşünüp bekleme modundayım umarım ikimizde hamileyizdir

Canım keşke söktürücü kullanmadan kan tahlili yapsaydın yinede idrar testleri dogru sonuç vermeyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…